Vogel’s werkt samen met Loewe

Vogel’s werkt samen met Loewe

Vogel’s®, marktleider op het gebied van tv-bevestigingssystemen, maakte onlangs haar unieke en exclusieve samenwerking bekend met Loewe, de Duitse producent van premium home entertainment. Door de krachten te bundelen kunnen de elektrische tv-muurbeugels van Vogel’s nu door Loewe-televisies worden aangestuurd met de eigen afstandsbediening.

Vogel’s produceert al 45 jaar tv muurbeugels en in het hoogwaardige assortiment vind je nu ook muurbeugels die perfect samenwerken met de tv’s van Loewe. De elektrische MotionMount van Vogel’s kan direct worden bediend via een tv van Loewe. Zodra je de muurbeugel via Bluetooth hebt verbonden, kan deze worden bediend met de cursor-knop op de afstandsbediening van Loewe.

Vogel’s ontwikkelde haar NEXT-serie elektrische tv muurbeugels met een automatische thuispositie voor universeel gebruik en toepasbaar op elk televisiescherm van 40-65 inch. Omdat Loewe een actief standby-protocol in hun tv-systemen opneemt, hebben beide Research & Development teams van de internationale opererende bedrijven in 2018 met succes de krachten gebundeld om het gebruik van de elektrische tv muurbeugels in combinatie met Loewe-televisies aan te passen. Loewe gebruikers kunnen nu de eigen afstandsbediening gebruiken om de gemotoriseerde Vogel’s MotionMount tv-beugel te bedienen.

Stefan Luijben, teamleider van het Research & Development Team van Vogel’s, beschrijft: “Bij Vogel’s ontwikkelen we altijd producten die op vrijwel alle televisieschermen op de markt passen. Voor ons was het een logische stap om samen met Loewe aan hun actieve stand-by behoeften te voldoen. Alle Loewe TV’s kunnen nu profiteren van de gemotoriseerde tv muurbeugel NEXT 7355 van Vogel’s. Deze draaibare tv-beugel beweegt zich na het inschakelen van de Loewe tv automatisch naar de laatste positie en gaat bij het uitschakelen van de tv geruisloos terug naar de muur.

In de industrie wordt Loewe gezien als de premium producent van tv’s en audio-apparaten. Bij tv’s van Loewe wordt er zelfs over de kleinste details goed nagedacht en ze blazen je omver met hun lange levensduur en lage energieverbruik. Als je thuis zoveel mogelijk uit je nieuwe apparaat wilt halen, probeer dan de geschikte en elektrische Vogel’s muurbeugel NEXT 7355 voor Loewe BILD-tv’s 1 tot 9*.

Meer over de Innovatieve muurbeugel van Vogel’s