Vogel’s SoundMount® wint belangrijke prijzen

Vogel’s SoundMount® wint belangrijke prijzen

Kort na de introductie van de Vogel’s SoundMount kunnen we met trots bekendmaken dat deze bijzondere wandsteun van Vogel’s zowel in Nederland als daarbuiten in de smaak valt! Vogel’s heeft namelijk voor dit product een IF Award en een RedDot Design Award mogen ontvangen. Daarnaast heeft het product het label ‘Best Reviewed februari èn maart 2016’ op Kieskeurig.nl gekregen.

Internationale awards
De SoundMount kreeg de iF Award in de categorie Audio. Deze internationaal bekende product design award werd eind februari in München (Duitsland) uitgereikt tijdens het jaarlijkse iF gala. Vogel’s is buitengewoon trots dat de SoundMount deze erkenning heeft gekregen op basis van het ontwerp.
De befaamde internationale organisatie iF bestaat al sinds 1953. De iF product design awards van deze organisatie behoren tot één van de belangrijkste ontwerpprijzen ter wereld!
De SoundMount heeft niet alleen een iF Award in de wacht mogen slepen, maar daarnaast ook een Reddot Award 2016. De marktleider in innovatieve bevestigingssystemen voor audio- en videoapparatuur is onderscheiden met deze fel begeerde Europese designprijs in de categorie Product Design. De Reddot Award is een internationale designonderscheiding die wordt toegekend door een internationale jury bestaande uit ontwerpers en designdeskundigen.
Best Reviewed op Kieskeurig.nl
Niet alleen internationale jury’s weten de SoundMount te waarderen, ook de Nederlandse consument is enthousiast over deze wandsteun van Vogel’s. Consumenten beoordelen producten op Kieskeurig.nl met een cijfer. Maandelijks wordt gekeken welk product het best beoordeeld is en zo de titel “Best Reviewed” krijgt. Voor zowel de maand februari als maart was dat de SoundMount van Vogel’s!

De SoundMount (NEXT 8365) is een unieke muurbeugel met geïntegreerde soundbar. Daarmee kan je met één elegante oplossing je kijk- en luisterervaring optimaliseren. Dit product staat garant voor indrukwekkend geluid dat met je TV meedraait en je films en muziek tot leven laat komen.

klik hier voor meer informatie over de SoundMount