Vogel’s Professional wint AV Awards

Vogel’s Professional wint AV Awards

Putten, 20 november 2014 – Eerder dit jaar werden de jaarlijkse AV Awards 2014 georganiseerd in het Grosvenor House Hotel in Londen. De crème de la crème uit de Europese, professionele AV-wereld was bij dit grootse evenement aanwezig om de uitreiking van de prestigieuze AV-prijzen bij te wonen.

Uit de vele inzendingen werd Vogel’s Professional maar liefst tweemaal genomineerd in de categorie “AV Accessory of the Year 2014”. Zowel de nieuwe projector-plafondsteunen uit de PPC-serie als videoconference-meubel PFF 5211 voor XL displays mochten meedingen naar de felbegeerde prijs in deze categorie.

De beide Vogel’s producten namen het op tegen het ConnexSys™ Video Wall Mounting System VS1U van Chief en de Ultra Short Throw Lens ET-DLE030 van Panasonic. Na enkele spannende momenten werd de Award winnaar bekendgemaakt: de PPC-serie van Vogel’s Professional!
De Award is met grote trots door de medewerkers van Vogel’s in ontvangst genomen.

Over de winnende Vogel’s projector-plafondsteunen
De PPC 15xx/25xx-serie is geschikt voor projectoren tot 25 kg en omvat basissteunen en in hoogte verstelbare complete sets. Alle projectorsteunen beschikken over een universele projector-interface, waarmee de projector precies op het projectieoppervlak kan worden ingesteld. Als de unieke frictie-ring (patent aangevraagd) aangedraaid wordt, verdwijnt de speling tussen de interfaceverbindingen.
Daarna blijft de projector exact in positie. De nieuwe projectorsteunen bieden een solide en uiterst stabiele oplossing.

De projector-plafondsteunen van Vogel’s zijn ideaal voor toepassing in openbare gebouwen als conferentiecentra, hotels, scholen, ziekenhuizen, bioscopen en concertzalen.