Vogel’s Professional op ISE 2016

Vogel’s Professional op ISE 2016

ISE staat wereldwijd bekend als dé vakbeurs voor professionele AV en integratie van elektronische systemen. En dat betekent dat Vogel’s Professional natuurlijk niet kon ontbreken op dit grootschalige evenement dat werd georganiseerd in de RAI Amsterdam van 9 tot en met 12 februari. Met ruim 65.000 beursbezoekers en 1.000 exposanten werden beide records van het voorafgaande jaar gebroken.

Vogel’s Professional is een aparte divisie binnen het bedrijf Vogel’s en houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en verkoop van bevestigingssystemen voor displays, tablets en projectoren aan bedrijven. Ruud Schaay, General Manager van Vogel’s Professional vertelt enthousiast: “ISE is een groots podium dat bezoekers van over de hele wereld aantrekt. ISE trekt niet alleen de vaste bezoekers die jaarlijks terugkeren, maar ook veel nieuwe bezoekers die geïnteresseerd zijn in de meest innovatieve oplossingen op het gebied van systeemintegratie. Het is een evenement waarop wij niet mogen ontbreken. Deze editie hebben we de geweldige mogelijkheden van Vogel’s Connect-it laten zien. De creatieve video wall op onze stand was een échte eyecatcher.“

Tijdens ISE 2016 zijn de diefstalvertragende wandsteunen uit de PFW 4000-serie, een Connect-it accessoire klem voor media players en de Universal TabLock houder geïntroduceerd. Deze professionele, universele behuizing is geschikt voor tablets van verschillende merken tot 10 inch en is uniek in de markt. De beursstand van Vogel’s Professional werd alle dagen druk bezocht en de reacties waren erg positief.

Meer informatie over de producten van Vogel’s Professional vindt u op: www.vogels.com/professional

Bekijk de productfilm: 4000-serie
Bekijk de productfilm: Universal TabLock
Meer informatie over de Connect-it Accessoireklem