Vogel’s presenteert NEXT OP1

Vogel’s presenteert NEXT OP1

Vogel’s is voor de OP1, dat deel uitmaakt van de NEXT-serie, een samenwerking aangegaan met de Scandinavische ontwerper Malte Kidden. Het resultaat is prachtig: een houten design vloerstandaard dat ieder interieur zal verrijken.

De baanbrekende OP1 tv-vloerstandaard van Vogel’s geeft een nieuwe invulling aan de manier waarop televisie integreert met het moderne leven. Het eenvoudige maar schitterende Scandinavische ontwerp brengt natuur en techniek samen en maakt de televisie weer het middelpunt van de kamer. De elegante strakke lijnen van de tv-standaard benadrukken de puurheid van hout en vormen een product dat de leefomgeving verrijkt.

Optimale vrijheid, waar dan ook
De OP1 van Vogel’s is zorgvuldig opgebouwd uit hoogwaardig eikenhout, uiteraard voorzien van het FSC-keurmerk, geselecteerd op de fijne nerfstructuur en blijvende schoonheid. OP1 is een eerbetoon aan de tradities van houtbewerking die van oudsher een belangrijke rol speelt in de Scandinavische architectuur en meubelmakerij. De innovatieve manier waarop dit levende materiaal is benut zorgt voor een ontwerp dat net zo goed presteert als dat het oogt. De extreme stabiliteit van de driepoot zorgt ervoor dat zelfs een grote flatscreen televisie tot wel 70 inch veilig kan worden gedragen. De tv wordt door massieve RVS bars op de standaard bevestigd, waardoor de OP1 gemakkelijk tv’s tot 40 kg kan dragen.

Ophang
De OP1 is met alle zorg voor het kleinste detail gemaakt, waarbij niets over het hoofd is gezien. Zelfs aan de gebruiker die een console aan de tv wil aansluiten is gedacht. Hiervoor is er de additionele OPHANG. Deze accessoire, dat met grote aandacht vervaardigd is uit staal en leer, zorgt ervoor dat de console en de kabels uit het zicht blijven maar toch gemakkelijk bereikbaar zijn. Zelfs de stroomkabels worden via een slim verborgen kanaal in de achterste staander van de driepoot naar de vloer geleid. Meer informatie vind je op de site van Vogel’s.