Vogel’s introduceert nieuwe serie tv beugels COMFORT

Vogel’s introduceert nieuwe serie tv beugels COMFORT

Onder de naam COMFORT brengt Vogel’s een nieuwe serie tv beugels op de markt. Vogel’s speelt hiermee in op de groeiende vraag naar muurbeugels met meer draagvermogen. Tv’s worden namelijk steeds groter. De stijlvolle COMFORT beugels zijn speciaal ontworpen voor deze nieuwe generatie tv’s en voldoen aan de zwaarste veiligheidseisen. De beugels zijn geschikt voor schermen tot 100 inch met een maximaal gewicht van 75 kg.

Wat direct opvalt aan de COMFORT tv beugels is het slanke design. Daarmee sluit het ontwerp aan bij het minimalistische design van de nieuwste generatie tv’s. Toch zijn de beugels zeer robuust en ontworpen voor jarenlang intensief gebruik.  Dat zie je terug aan de hoogwaardige materialen die Vogel’s toepast. De beugels zijn gemaakt van met koolstof versterkt staal en voorzien van epoxypoedercoatings. Ze kunnen dan ook tegen een stootje. Een geruststellend idee voor iedereen met jonge kinderen of kwispelende viervoeters in huis.

Vogel’s COMFORT tv beugels zijn verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen:
– FIXED: je tv extra plat tegen de muur
– TILT: je tv tot maximaal 20° traploos kantelen
– FULL-MOTION: je tv tot maximaal 120° draaien en 20° kantelen
– FULL-MOTION+: je tv tot maximaal 180° draaien en 20° kantelen

De Fixed en Tilt uitvoeringen zijn uitgerust met het ClickLoc™ Safety System*. Hiermee vergrendel je de tv met een hoorbare klik veilig aan de muurbeugel. Dankzij de klik weet je zeker dat de tv goed vastzit.
COMFORT beugels van Vogel’s zijn TÜV-gecertificeerd en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Iedere beugel is getest op maar liefst driemaal het maximale gewicht. Niet voor niets zit op elke COMFORT tv beugel 10 jaar garantie.
Tv’s worden steeds groter. Daarom hebben de COMFORT Full-Motion en Full-Motion+ beugels langere draagarmen dan de gemiddelde draaibare muurbeugel. Hierdoor kunnen ook grote tv’s veilig in de ideale kijkhoek worden gedraaid zonder kans op beschadigingen aan de tv of de muur.

Ook voor OLED tv’s
OLED tv’s zijn zeer dun, dus extra kwetsbaar. Speciaal voor deze fragiele schermen ontwikkelde Vogel’s daarom OLED Full-Motion+ muurbeugels. Hierdoor biedt het COMFORT assortiment ook veilige, draaibare oplossingen voor OLED tv’s. De beugels sluiten naadloos aan op de achterzijde van OLED tv’s. Dankzij TiltAnchor™ worden de fragiele schermen stevig en veilig gefixeerd.

Niet alleen de producten zelf zijn vernieuwd. Ook is er met een kritische blik gekeken naar de verpakkingen. De COMFORT tv beugels worden geleverd in een milieuvriendelijke verpakking die volledig recyclebaar is. De verpakking bevat geen EPS (piepschuim) en geen ‘single use plastics’. Op deze manier hoopt Vogel’s haar steentje bij te dragen aan een beter milieu.