Vogel’s introduceert nieuwe lijn ultraslanke tv muurbeugels voor grote premium tv’s: ELITE

Vogel’s introduceert nieuwe lijn ultraslanke tv muurbeugels voor grote premium tv’s: ELITE

Speciaal voor grote tv’s heeft Vogel’s een nieuwe serie tv beugels ontwikkeld met de naam ELITE. De tv muurbeugels hebben een ultraslank design, waardoor de tv extreem plat tegen de muur hangt. Het zijn daarmee de slankste tv beugels in het assortiment.

Niet alleen het slanke design is een belangrijk kenmerk van deze nieuwe lijn TV beugels. Wat ELITE extra bijzonder maakt is dit: het elegante design gaat niet ten koste van het draagvermogen. Integendeel, ELITE tv muurbeugels zijn extreem sterk en veilig. De sterkste uitvoering is zelfs geschikt voor schermen tot 100 inch met een gewicht van tot wel 100 kg. ELITE is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen:

  • Fixed
   TV beugel met een extreem platte bevestiging tegen de muur. Tussen de muur en de tv zit slechts 1,5 cm.
  • Full Motion +
   De slankste draaibare tv beugel. Je tv kan tot maximaal 180° draaien* voor optimaal kijkplezier vanuit elke hoek van de kamer.
  • Forward Motion
   Hiermee haal je de sterkste, draaibare muurbeugel in huis. Dankzij een ingenieus 4-armig mechanisme heeft de beugel een enorm draagvermogen van 75 kg en een grote voorwaartse reikwijdte van 69 cm. Je tv draaien kan tot maximaal 120°*.

*afhankelijk van schermgrootte

Het ultraslanke design van ELITE tv beugels sluit naadloos aan bij de minimalistische vormgeving van de nieuwste generatie high-end tv’s, zoals OLED en QLED tv’s. Deze schermen worden steeds groter en platter. Met de ELITE serie speelt Vogel’s hierop in. De tv beugels combineren ultraslank design met technisch vernuft en een extreem groot draagvermogen. Daarmee is ELITE de ultieme tv beugel voor de consument die gaat voor een high-end gebruikerservaring.

De nieuwe ELITE serie staat garant voor jarenlang gebruiksplezier. Deze TV beugels zijn gemaakt van staal dat met koolstof is versterkt en voorzien van epoxypoedercoatings. Dankzij deze hoogwaardige materialen en het toekomstbestendige design hebben ELITE tv beugels een enorm lange levensduur. Uitvoerige testen wijzen dat uit. Vogel’s geeft maar liefst 15 jaar garantie op ELITE tv beugels.

Niet alleen de levensduur is getest, ook de draagkracht en de veiligheid. Alle ELITE tv beugels zijn TÜV-gecertificeerd, wat betekent dat ze succesvol zijn getest op driemaal het maximale schermgewicht.

Veiligheid en gebruiksplezier zijn heel belangrijk voor Vogel’s, maar het merk denkt ook na over de impact op het milieu. ELITE tv beugels worden geleverd in een 100% recyclebare verpakking. De verpakking bevat geen EPS (piepschuim) en 95% minder plastic dan voorheen. Om het milieu nog verder te ontlasten heeft Vogel’s enkel een dunne Quick Installation Guide bijgesloten. De uitgebreide handleiding en een handige installatievideo vind je online.