Vogel’s bestaat 45 jaar en wil dit graag met jou vieren!

Vogel’s bestaat 45 jaar en wil dit graag met jou vieren!

In 1973 begon founding father Harry Vogel’s met het ontwikkelen van de eerste luidsprekersteun, de BEK 100. 45 jaar later is Vogel’s als Europees marktleider op het gebied van tv muurbeugels niet meer weg te denken. Omdat geluid als een rode draad door de geschiedenis van Vogel’s loopt en een onderdeel is gebleven van het DNA, mag Vogel’s er trots op zijn dat ze een soundbar en subwoofer in eigen huis heeft ontwikkeld.

En wat is er dan mooier om 45 jaar Vogel’s te vieren, door de consument blij te maken met een gratis soundbar? Het Vogel’s geluid wordt als het ware doorgegeven. De cirkel is rond. Sounds like a party! Bij aankoop van een Vogel’s DesignMount, MotionMount, SoundMount of MotionSoundMount wordt er een gratis soundbar en draadloze subwoofer t.w.v. €400,- cadeau gegeven*. Zo vieren we samen het jubileum van Vogel’s! Deze compacte soundbar en draadloze subwoofer laten het geluid van de tv tot leven komen. Makkelijk te integreren met de Vogel’s NEXT tv beugels, zodat het geluid eenvoudig meedraait met je tv.

Vogel’s NEXT Serie
De producten uit de NEXT Serie zijn  muurbeugels die gezien mogen worden, deze tv beugels zijn de innovatie op het gebied van ophangsystemen voor tv’s. Naast het design, dat luxe en exclusiviteit uitstraalt, is deze tv beugel een nieuwe standaard voor de toekomst. De NEXT-muurbeugel is met twee gerenommeerde designprijzen onderscheiden; de Red Dot Award en de iF Product Design Award. Kies je voor een NEXT beugel, dan kies je niet voor zomaar een mooie beugel, maar voor de beste muurbeugel! Voorzien van intuïtieve bediening en zeer soepele scharnieren zodat je met 1 vinger de tv beugel kan corrigeren. De kabels worden onzichtbaar weggewerkt in het armatuur, en het Screen Protection System voorkomt dat jouw kostbare tv tegen de muur aan kan stoten.

Door de (gratis) soundbar te integreren,  draai je eenvoudig je tv met soundbar naar je toe. Hierdoor draait het geluid met je tv mee en is altijd direct op jou gericht. De draadloze subwoofer kan overal in de kamer worden geplaatst en zorgt voor een perfecte weergave van diepe tonen. Je hebt geen extra speakers meer nodig om het geluid van je tv te verbeteren. En wil je alleen muziek streamen, kan dat ook. Met je smartphone of tablet speel je je favoriete muziek af. Wel zo handig!

*Ontvang een gratis soundbar + subwoofer bij aankoop van een NEXT 7345, NEXT 8365, NEXT 7355 of NEXT 8375. Deze actie loopt van 12 november 2018 t/m 31 maart 2019.