Vifa – Scandinavisch design in prachtige kleuren

Vifa – Scandinavisch design in prachtige kleuren

Er komt veel moois uit Scandinavië, zo ook geluidsmerk Vifa dat al bestaat sinds 1933. De gehele lijn producten wordt gekenmerkt door de prachtige vormgeving en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Passie, vakmanschap en een continue streven naar het authentieke geluid. Dit zijn vanaf de start van het bedrijf belangrijke waarden geweest. Het verhaal van Vifa begint in de vorige eeuw in een klein dorpje op het platteland van Denemarken wanneer oprichter de heer N. C. Madsen besluit zijn carrière als automonteur te beëindigen om zich volledig te kunnen richten op de luidspreker technologie. Al snel ontwikkelt Vifa zich als één van de preferred suppliers van luidspreker units voor verschillende merken. De know-how van de enigneers van Vifa heeft zich door de jaren heen verder ontwikkeld en is overbracht van generatie op generatie samen met een enorme passie voor het vinden en behouden van het authentieke geluid.
Achter het authentieke geluid van Vifa schuilt dus een hoop ervaring en technologie en dit verdient een high end presentatie, zo zijn ze van mening bij Vifa. En daarom introduceert het bedrijf in 2014 en 2015 een unieke serie wireless luidsprekers.

Tot nu heeft het merk de productlijnen Copenhagen, Stockholm, Helsinki en Oslo geïntroduceerd aan een publiek dat enthousiast reageerde op het unieke Scandinavische design van de wireless speakers. De stof is zorgvuldig geweven door de toonaangevende Deense textielontwerper Kvadrat en is zodanig ontwikkeld dat het geluid perfect door de wollen draden heen gaat. Het solide aluminium frame is uit één gegoten vorm om sporen van montage en zwakke punten te vermijden. Het prachtige design in combinatie met het gebruik van hoogwaardige materialen en het authentieke, zuivere geluid geeft een andere dimensie aan het beluisteren van muziek.
Bezoek de website voor meer informatie over de geweldige producten van Vifa: www.vifa.dk