Twee nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van Sonoro

Twee nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van Sonoro

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor Sonoro: het Duitse merk voegde onlangs twee nieuwe producten aan de Classic Line toe: EASY en QUBO. Twee nieuwe radio’s met ieder z’n eigen kenmerken, zodat er voor iedereen wel iets te kiezen valt! De EASY is een klein en compact model dat gemakkelijk overal mee naar toe genomen kan worden dankzij de leren draagriem, terwijl de QUBO zich meer richt op ontspanning en relaxen dankzij de vooraf geïnstalleerde soundtracks.

Sonoro EASY
Eenvoudig van muziek genieten met EASY. Dit portable audiosysteem met FM, digitale Radio (DAB+) en Bluetooth produceert een krachtig geluid voor in de keuken, slaapkamer of in de tuin. Het compacte formaat, de leren draagriem en de batterijen maken het mogelijk om zowel binnen als buitenshuis van muziek te genieten. De EASY-radio heeft een AUX-ingang en een USB-poort waardoor ook een tablet of smartphone op de radio aangesloten kan worden. De EASY heeft een LED-nachtlampje dat je helpt de weg te vinden in het donker. De met de hand gemaakte houten behuizing met afgeronde hoeken en de finish in pianolak maken van EASY een geluidsproduct met een hoogwaardige uitstraling. EASY is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en walnoot.

Sonoro QUBO
De QUBO is in samenwerking met ontspanningsspecialisten ontworpen na uitgebreide analyses van de slaappatronen van een grote groep proefpersonen. Samen met slowtime® heeft Sonoro een aantal unieke ontspannende soundtracks ontwikkeld, om hèt perfecte moment van ontspanning te creëren. Met deze soundtracks kunt u heerlijk ontspannen of mediteren om zo tot rust te komen. Dankzij de toepassing van een lichtsensor wordt de helderheid van het scherm direct aangepast aan het omgevingslicht van de kamer. Hierdoor wordt u ’s nachts tijdens het slapen niet meer gehinderd door een fel verlicht display.
De houten behuizing is met de hand gepolijst, voorzien van de kenmerkende ronde hoeken en een hoogwaardige pianolak. QUBO van Sonoro is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Met QUBO luister je niet alleen naar FM-radio maar ook naar digitale radio in CD-kwaliteit dankzij DAB+. Geniet tevens van uw eigen favoriete muziek via de CD-speler of door te streamen via Bluetooth®.