Sonoro valt in de prijzen!

Sonoro valt in de prijzen!

Sonoro is trots en verheugd te kunnen melden dat maar liefst twee producten onlangs in de prijzen zijn gevallen. Zowel de Sonoro MAESTRO als de Sonoro MEISTERSTÜCK zijn beide beloond met een Red Dot Award. En daarnaast is het merk zelf  in Duitsland uitgeroepen tot audiomerk van het jaar 2020.

Sonoro MAESTRO
De Sonoro MAESTRO is een slimme alles-in-één hifi-receiver voorzien van internetradio, DAB+ en cd-speler in combinatie met diverse aansluitingen zoals MM phono-ingang of streaming diensten. Sluit eenvoudig een paar luidsprekers aan op de MAESTRO en geniet van jouw favoriete muziek.
Met de Room Correction app van Sonoro kun je via de microfoon van je smartphone de akoestiek van de woonkamer meten. Na het uitvoeren van deze meeting wordt de aansturing door middel van de software aangepast en klinken de speakers veel rustiger en daardoor nauwkeuriger. Hierdoor wordt het luisteren op hardere volumes veel beter!

Sonoro MEISTERSTÜCK
Zoals de naam het al doet vermoeden is dit muzieksysteem een waar meesterstuk: het eindresultaat van een optelsom van hoogwaardige technologie, veel aandacht voor detail en een compromisloos streven naar muzikale topprestaties. Met maar één druk op de knop creëert uw MEISTERSTÜCK een concertzaal bij u thuis.
Vier hoogwaardige luidsprekers en een krachtige subwoofer zorgen voor een rijke en onvergetelijke sound met authentieke geluidseigenschappen. Vijf klasse D versterkers en de nieuwste DSP zorgen voor optimaal luistergenot. Luister favoriete muziek vanaf de smart phone, cd, USB, radio of een ander extern apparaat.

Design volgens Sonoro
Beide muzieksystemen zijn voorzien van het typische Sonoro-design: elegante hoogwaardige houten behuizing met pianolak.
Hifi-receiver MAESTRO overtuigt niet alleen door zijn geluidskwaliteit, maar heeft ook een elegant design met een massief metalen voorpaneel en bedieningsknoppen, verkrijgbaar in klassiek zwart of minimalistisch wit.
De MEISTERSTÜCK is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, zilver, walnoot en mat grafiet.

Over de Red Dot Award
De Red Dot Award biedt ontwerpers en fabrikanten van over de hele wereld een platform voor het evalueren van hun producten. In 2020 hebben ontwerpers en bedrijven uit 60 landen meer dan 6.500 producten ingezonden voor de wedstrijd. De internationale jury, bestaande uit experts uit verschillende vakgebieden, vergadert al zo’n 65 jaar om de beste ontwerpen te vinden. Het evaluatieproces, dat meerdere dagen in beslag neemt, is gebaseerd op twee essentiële criteria: De juryleden proberen alle inzendingen uit om niet alleen de esthetiek te beoordelen, maar ook de geselecteerde materialen, afwerking, oppervlaktestructuur, ergonomie en functionaliteit. Pas na intensieve gesprekken nemen ze een beslissing over de ontwerpkwaliteit van de producten. Onder het motto “Op zoek naar goed design en innovatie” krijgen alleen de beste ontwerpen een prijs.

Plus X Award
Naast het ontvangen van de twee Red Dot Awards is er nog meer leuk nieuws te melden: het merk Sonoro heeft als audiomerk ook een prijs in ontvangst mogen nemen. Sonoro is namelijk in Duitsland uitgeroepen tot Best Brand of the Year 2020 door Plus X Award. Deze prijzen laten zien dat Sonoro een mooi merk is met kwalitatief hoogwaardige geluidsproducten die zeer gewaardeerd worden door het publiek.