Sonoro – MEISTERSTÜCK

Sonoro – MEISTERSTÜCK

MEISTERSTÜCK: de naam zegt het al, geniet van een meesterlijk verfijnd geluid. Wat uw favoriete muziek ook is, de MEISTERSTÜCK levert een geluidservaring met perfecte tonen. Dit geweldige audio systeem is het resultaat van hoogwaardige expertise, veel aandacht voor detail en een compromisloos streven naar topprestaties. Dit meesterstuk van Sonoro brengt dankzij het 2.1 luidsprekersysteem met geïntegreerde kwaliteitssubwoofer met één druk op de knop een concertzaal bij u thuis of blijft met een subtiel genuanceerd klankbeeld onopvallend op de achtergrond.

Dankzij de geslaagde combinatie van Duitse design- en ingenieurskunst staat de MEISTERSTÜCK bovenaan het lijstje van iedereen die zowel perfecte geluidskwaliteit als stijlvol wonen weten te waarderen. Vier high-performance luidsprekers en een krachtige subwoofer zorgen voor een rijke en onvergetelijke sound met authentieke geluidseigenschappen. De vijf zogenaamde “klasse D” versterkers en een nieuwste-generatie DSP zorgen voor luistergenot van de hoogste kwaliteit. Daarnaast luistert u met één druk op de knop naar u uw favoriete muziek via uw smartphone, cd, USB, radio of extern aangesloten weergave-apparaat.

De MEISTERSTÜCK is voorzien van een multiroom-functie. Daarmee kunt u de muziek in elke gewenste ruimte afspelen op een muzieksysteem uit de serie “Smart Line” van Sonoro. Met de multiroom-functie kunt u tot maximaal 5 compatibele apparaten in een groep met elkaar verbinden of in verschillende ruimten verschillende muziekstukken afspelen. De MEISTERSTÜCK is een design audio systeem. Via de geïntegreerde internetradio van de MEISTERSTÜCK heeft u toegang tot ruim 25.000 internetradiostations en podcasts en kunt u naar muziekzenders van over de hele wereld luisteren. De radio is tevens voorzien van Qualcomm aptX™ Bluetooth®, dit staat garant voor perfecte streaming van muziek.
Extraatje: ook tijdens het televisiekijken kunt u beschikken over de beste stereo-geluidskwaliteit, dankzij de optische digitale ingang. Laat u verrassen door het ongelooflijke geluid van de MEISTERSTÜCK.