Sluiting magazijn 4 t/m 16 maart 2022

Sluiting magazijn 4 t/m 16 maart 2022

Om onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn op het gebied van logistiek en levering hebben we besloten om ons magazijn onder te brengen bij Vos Logistics in Oss. Begin maart zal de volledige voorraad van Havoned/Vogel’s verhuizen naar deze nieuwe locatie. Al met al een ingrijpende operatie, maar een belangrijke stap voor de toekomst.

Wat betekent dit in de praktijk? Om deze logistieke operatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we besloten om ons magazijn te sluiten van vrijdag 4 maart tot en met woensdag 16 maart 2022. Gedurende deze periode kunnen we nog wel bestellingen aannemen, maar deze worden niet meer uitgeleverd. Producten kunnen tot en met woensdag 2 maart worden besteld en uiterlijk donderdag 3 maart nog uitgeleverd. Vanaf donderdag 17 maart is het magazijn weer geopend en kunnen producten uitgeleverd worden.

Retouren
Met de verhuizing naar Oss verandert tegelijkertijd ook het retouradres voor de producten van Vogel’s en Marmitek. Daarvoor geldt dat we in de periode van 4 maart tot en met 16 maart geen retouren aannemen. Met de afhandeling van garantie zullen we hier uiteraard rekening mee houden. We willen je vragen om het retouradres voor defecte Vogel’s en/of Marmitek- producten per 17 maart 2022 om te zetten naar:

Vos Logistics
Vollenhovermeer 39
5347 JV Oss

Voor de retouren van de overige merken van Havoned blijft AudioService in Elst van toepassing.

 

Alle informatie op een rij:

Magazijn gesloten:                        vrijdag 4 maart t/m woensdag 16 maart 2022

Bestellen kan tot:                           woensdag 2 maart 2022

Uitleveren kan tot:                         donderdag 3 maart 2022

Magazijn geopend:                        vanaf donderdag 17 maart

Nieuw adres retouren:                 VOS Logistics  – Vollenhovermeer 39 – 5347 JV Oss