Scansonic introduceert nieuwe modellen

Scansonic introduceert nieuwe modellen

Scansonic introduceert maar liefst 3 nieuwe radio’s. Alle drie de modellen zijn compact van formaat en voorzien van DAB+ technologie. Dankzij DAB+ heeft de luisteraar de keuze heeft uit heel veel verschillende radio-zenders in zeer goede geluidskwaliteit.

DA19
De Scansonic DA19 is een FM/DAB+ radio voorzien van een leuk, compact design. Dankzij het handzame formaat en de ingebouwde oplaadbare batterij kun je dit model over mee naar toe nemen of overal neerzetten in huis waar je maar wilt. Dankzij de DAB+ technologie geniet je van veel radio-stations in digitale geluidskwaliteit. Verder is deze radio van Scansonic onder meer voorzien van een LCD-display en een sleeptimer.

DA220
De tweede radio in het rijtje van introducties van Scansonic is de DA220 en is ook voorzien van de DAB+. Daarnaast heeft de luisteraar de mogelijkheid tot het instellen van 20 favoriete muziekzenders. De DA220 is niet alleen voorzien van een 2,8” kleuren display die de informatie duidelijk weergeeft maar is dankzij de knoppen aan de bovenzijde gemakkelijk te bedienen. De DA220 is ook voorzien van een geïntegreerde full range dynamische speaker voor geweldig geluid. De DA220 is niet alleen een geweldige radio voor het beluisteren van muziek in de woonkamer of keuken, maar dankzij de wekker- en snooze functie kun je de radio ook prima op het nachtkastje zetten!

IN220
De IN220 van Scansonic is naast FM/DAB+ ook voorzien van internet radio. Dat betekent meer dan genoeg keuze wanneer het gaat om de vraag naar welk radiostation u vandaag weer gaat luisteren! De IN220 is van diverse extra’s voorzien, zoals bijvoorbeeld bediening via de app of afstandsbediening zodat u lekker vanaf de bank kunt genieten van een muziekje. Tevens is de radio van Scansonic voorzien van een wekkerfunctie en een aansluiting voor de headphone.