Oxboard

Oxboard

Kent u Oxboard al? Enige tijd geleden heeft Havoned dit nieuwe merk opgenomen in het assortiment. OXBOARD is de naam van het  hoverboard dat bedacht èn ontworpen is in Nederland. Met de hoverboard wordt een heel nieuwe vorm van transport gecreëerd voor de gebruiker. Het is de missie van Oxboard om dit voor iedereen bereikbaar te maken.

De combinatie van supersnelle software en een elektromotor voorzien van giroscoop zorgt ervoor dat de hoverboard in balans blijft of je nu stilstaat of aan het rijden bent. Het enige dat de bestuurder nodig heeft is een beetje gevoel voor evenwicht; de meeste mensen hebben het rijden op een Oxboard binnen 20 minuten onder de knie!

De Oxboard is ontworpen in Eindhoven, een stad die wereldwijd bekend staat om zijn geweldige designs en innovaties. Een netwerk van geschoolde ondernemers en technische specialisten was de perfecte situatie voor het creëren van de Oxboard. Diverse technologische aspecten zijn samengekomen in dit product, waarmee deze vorm van zogenaamde ‘self-balancing’ transport voor iedereen bereikbaar wordt. Het is niet alleen handig voor jonge mensen die er een eindje op gaan rijden, maar ook voor zakenmensen die een grote beurs moeten bezoeken of bijvoorbeeld logistieke medewerkers van een groot magazijn.

De Oxboard is een Dutch Design. Oxboard hecht enorm veel waarde aan veiligheid en daarom is dit product gemaakt van duurzame materialen met een hoogwaardige kwaliteit. De Oxboard heeft een range van maar liefst 20 km en kan snel weer opgeladen worden voor een nieuwe ronde. Daarnaast is de hoverboard 100% elektrisch en bereikt een snelheid van maximaal 15 km/uur.