Over ons

Havoned is selecteur en adviseur van merken: we selecteren de beste
merken en geven u graag advies.

Havoned
Selecteur en adviseur van merken

Havoned is opgericht in 1994 en centraal gesitueerd in Putten. Havoned selecteert hoogwaardige en exclusieve hifi- en consumentenelektronicaproducten, met als doel dealers te inspireren en adviseren om het winkelassortiment te complementeren, om ze te ontzorgen en om een hogere omzet te kunnen realiseren. Altijd met als einddoel om de consument op basis van kwalitatief advies met een positief en tevreden gevoel naar huis te laten gaan.

In onze ruime showroom in Putten is iedereen van harte welkom een kijkje te komen nemen. Onze deur staat open voor zowel retailers als consumenten. Hier kunt u op uw gemak een  groot deel van ons uitgebreide assortiment komen bekijken. We vertellen u graag meer over bijvoorbeeld de mooie producten van Vifa of het kijkgemak dat een Vogel’s wandsteun kan bieden.
Havoned selecteert enkel kwalitatief hoogwaardige producten en accessoires.

Binnen het assortiment van Havoned zijn drie categorieën te onderscheiden; tv-en audio placement-producten,  audio-en connectivity-producten en smart- en innovatieve producten. Dit resulteert in een uitgebreid assortiment mooie merken. Denk daarbij aan merken zoals Vogel’s, Klipsch en Vifa.
Alle merken blinken uit door eigentijdse styling, kwaliteit, duurzaamheid en genieten mede daardoor een wereldwijde reputatie.