Outdoor TV – mede mogelijk gemaakt door Vogel’s

Outdoor TV – mede mogelijk gemaakt door Vogel’s

We hebben er dit jaar lang op moeten wachten, maar het zomerse weer lijkt dan nu toch echt te zijn begonnen in Nederland. En omdat we er deze keer extra lang op moesten wachten, zijn we het liefst nu de hele dag buiten. Wat is er dan fijner om ook nog eens de mogelijkheid te hebben om buiten tv te kunnen kijken?

Het EK, de Tour de France of gewoon je favoriete serie op Netflix:  iedereen kan wel een reden bedenken om tv te kijken en even te ontspannen. Normaal gezien moet je dan in de zomer binnen zitten, maar vanaf nu is dat niet meer nodig. Vogel’s heeft de perfecte producten (lees: tv beugels) om je tv ook buiten op te hangen. Zie je toch nog beren op de weg? Helemaal nergens voor nodig. Bij Vogel’s denken ze met je mee en hebben ze alle tips & trics voor jou op een rijtje gezet.

 1. Upgrade binnen, installeer buiten!
  Schaf je voor binnen een nieuwe tv aan, dan kun je je oude tv gebruiken om buiten tv te kijken. Vogel’s heeft een groot assortiment tv beugels. Wil je weten welke Vogel’s producten geschikt zijn voor buiten gebruik? Klik hier!
 2. Let op weersinvloeden en vocht
  Een waterdichte tv is erg kostbaar. Dus let op! Gebruik je een normale tv, stel deze dan niet bloot aan regen of wind. Plaats je televisie liever onder een overkapping. Op deze manier bescherm je je tv. En voor een optimale weergave installeer je de tv in de schaduw. Fel zonlicht kan er namelijk voor zorgen dat je weinig ziet van die belangrijke F1 – race.
 3. Haal je outdoor tv binnen in het najaar
  Wanneer de herfst begint en het mooie weer voorbij is, haal dan je outdoor tv weer naar binnen. Dit kan eenvoudig met een Vogel’s tv beugel. Dankzij de interface haal je de tv makkelijk van de muurbeugel. Bekijk hiervoor de gebruiksaanwijzing. Let wel op: heb je een grote tv, dan doe je dit met z’n tweeën!
 4. Weinig schaduw?
  Plaats het scherm richting het noorden Heb je weinig schaduw op je balkon, hang dan je scherm richting het noorden (de zon staat op deze manier voornamelijk achter je tv). Vermijd een installatie richting het zuiden. Je scherm is dan naar de zon gericht en het beeldscherm is dan moeilijk te zien. Aan de andere kant van de wereld werkt dit natuurlijk andersom.
 5. Gebruik een buitenstopcontact
  Sluit je de tv aan op een stopcontact, welke blootgesteld wordt aan weersinvloeden? Installeer dan een buitenstopcontact, bij voorkeur door een erkende elektricien. Deze hebben veelal een klepje over de verbinding tussen het snoer en het stopcontact.

Vogel’s heeft  in totaal 10 tips voor je verzameld om dit project succesvol af te ronden, dit waren er vijf. Nieuwsgierig naar meer? Lees dan de volledige blog op: https://www.vogels.com/nl-nl/c/buiten-tv-kijken. Wij zijn inmiddels overtuigd en gaan direct aan de slag met Outdoor TV, jullie ook?