Ontdek nieuwe manieren om van uw tv te genieten!

Ontdek nieuwe manieren om van uw tv te genieten!

Geniet nu op meer manieren dan ooit van uw tv in elke kamer van het huis – en nog steeds betaalbaar. De ontwerpers van Vogel’s hebben diverse trendy wandbeugels voor flatscreens ontwikkeld binnen de WALL-serie waardoor iets gewoons verrassend bijzonder wordt. Ze werken soepel en veilig, vormen een aanwinst voor elk interieur en gaan lang mee.

Duurzaam
Bij de ontwikkeling van de nieuwe, eigentijdse tv beugels binnen de WALL-serie lieten de ontwerpers van Vogel’s zich inspireren door 40 jaar buitengewoon duurzame Nederlandse ontwerpen voor de audiovisuele markt. Producten worden altijd vervaardigd van zwaar staal of robuust aluminium en vanzelfsprekend zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen talloze jaren intensief gebruik. Voor de producten geldt een levenslange garantie.

Een geweldig beeld in elke kamer van het huis
Vogel’s Full motion tv-beugels hebben een groot draaibereik, zodat u vanuit elke kijkhoek prima beeld hebt. Met de trendy en slimme steun kunt u uw favoriete programma kijken terwijl u kookt of papierwerk afhandelt, of u bevestigt de steun in een slaapkamer om uw kinderen aangenaam bezig te houden. De tv laat zich met een vingerbeweging van de wand draaien, kan 60 graden omhoog of 90 graden naar links of rechts draaien, en kantelt 10 graden naar voren of naar achteren om weerkaatsingen tegen te gaan. Deze slimme tv-steunen zijn verkrijgbaar in zwart en wit en bieden veilige ondersteuning voor een scala aan flatscreens.

Ideaal voor hoog aan de wand
Als u de tv hoog aan de wand wilt bevestigen en toch comfortabel wilt kijken, is Vogel’s kantelende tv-wandbeugel de perfecte keuze. U kunt de tv tot 15 graden naar voren en naar achteren kantelen om weerkaatsingen te voorkomen, en vervolgens veilig in de ideale kantelstand vergrendelen.

Strak en eigentijds vlak tegen de wand
Met de vaste tv-beugels van Vogel’s bevestigt u uw flatscreen vlak tegen de wand. Ze bieden veilige ondersteuning, terwijl er maar 2,5 cm ruimte is tussen het scherm en de wand. U klikt de tv eenvoudigweg vast met het Autolock® vergrendelingssysteem. De slimme steun houdt uw tv veilig tegen de wand en voorkomt beschadiging.

Zware tv’s
Grote schermen zijn vaak zwaar. Binnen de WALL-serie zijn Full motion beugels verkrijgbaar waarmee zelfs de grootste schermen gemakkelijk bewegen, dankzij de sterke armen met een stabiele voorwaartse beweging.

Vogel’s maakt het gemakkelijk
U kunt de steun eenvoudig aanpassen om het scherm in een perfecte rechte lijn te hangen, zelfs als de gaten in de wand niet perfect zijn uitgelijnd. De trendy tv-wandbeugels worden volledig gemonteerd geleverd, met alle bijbehorende hardware en stapsgewijze instructies voor een perfect en strak resultaat. De kabels worden door het kabeldoorvoersysteem geleid, zodat ze uit het zicht zijn en niet beschadigd kunnen raken. Aan u de keuze welke bewegingen, materialen en kleuren het beste bij u passen.
Televisies veranderen voortdurend, daarom is het niet altijd eenvoudig om te weten welke tv-steun geschikt is voor uw tv of voor de situatie thuis. Vogel’s biedt deskundig advies via de online Keuzehulp voor tv-beugels. U wordt stap voor stap begeleid bij de keuze voor de juiste tv-steun voor uw tv en uw specifieke wensen en eisen.