Nieuw van Sonoro: de Sonoro MAESTRO

Nieuw van Sonoro: de Sonoro MAESTRO

Onlangs introduceerde Sonoro de MAESTRO: een slimme alles-in-één HiFi-receiver met internetradio en cd-speler. Sluit eenvoudig een paar luidsprekers aan op de MAESTRO en geniet van intens geluid.

Sonoro MAESTRO is een allrounder speciaal ontwikkeld voor de geluidsliefhebbers en past perfect in uw huiskamer. Sluit eenvoudig een paar luidsprekers aan en een wereld van muziek gaat voor u open. De bediening van deze receiver is gemakkelijk en intuitief direct op het apparaat, via de afstandsbediening of via de UNDOK™-app. De Hypex power amps van 2x 170 Watt bieden genoeg vermogen voor elke situatie (of dat nu een gezellig feestje is of als achtergrondmuziek bij het lezen van een goed boek).

Via de CD-speler, FM-radio, digitale radio, internetradio en streamingdiensten kunt u op allerlei verschillende manieren genieten van muziek. Bovendien bevat de MAESTRO een optische, coaxiale en een phono-aansluiting (MM). Sonoro ontwikkelde speciaal voor de MAESTRO een ruimte correctie-app. Via deze handige app wordt de ruimte waarin de MAESTRO staat gemeten, waarop de equalizer wordt aangepast om de akoestiek in de ruimte optimaal te kunnen benutten. Kortom: geweldig geluid gegarandeerd!

De houten behuizing is met de hand gemaakt en afgewerkt in hoogglans zwart of hoogglans wit. Sonoro MAESTRO is per directbaar verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €1299,-.