Nieuw van Klipsch: The Fives

Nieuw van Klipsch: The Fives

Klipsch introduceert de eerste set actieve speakers met een HDMI-ARC verbinding: The Fives! Dankzij deze HDMI-ARC verbinding sluit u de speakers gemakkelijk aan op een beeldscherm voor een Hi-Res, two-channel geluid.

Deze set speakers is voorzien van dezelfde welbekende geluidstechnologie die ook is gebruikt voor de Reference Premiere en onderscheidt zich dan ook door het typische Klipsch-geluid.

De buitenzijde van The Fives is voorzien van duurzaam hout en de bovenkant afgewerkt met mooie metalen accenten. De set speakers is niet alleen mooi om te zien, maar ook compact van formaat en makkelijk aan te sluiten op werkelijk alles dankzij de vele beschikbare aansluitingen:

  • HDMI-ARC met CEC
  • Bluetooth®
  • Phono/Line analoog
  • 5mm analoog
  • USB digital
  • Optical digital

Dankzij het compacte format kun je deze speakers voor meerdere doeleinden gebruiken. Zo is deze set actieve speakers een geweldig alternatief voor soundbars. Upgrade het geluid van je tv door The Fives erop aan te sluiten. Of zet ze in de woonkamer als geluidssysteem en geniet van het ware Klipsch-geluid dankzij de akoestische horn technologie. De ingebouwde dynamische bass equalizer zorgt voor krachtige bass op elk volume. Speaker set The Fives zijn ook voorzien van 192kHz/24-bits decodering voor een vlekkeloze weergave van audiotracks met hoge resolutie.

Maak je home office compleet! Je kunt namelijk ook je thuiswerkplek met deze set speakers optimaliseren. Ze de speakers op je bureau en sluit ze aan op je computer. Goed geluid werkt zoveel fijner! Nu lijk het net of je live tegenover je collega’s zit tijdens een meeting via Zoom, Skype of Teams. En tussen de meetings door geniet je van je favoriete muziek op de achtergrond: prettig (thuis)werken gegarandeerd!