Nieuw: Klipsch Three II met Google Assistant

Nieuw: Klipsch Three II met Google Assistant

“Hey Google! Wat voor weer wordt het vandaag?” Onlangs introduceerde het Amerikaanse speakermerk Klipsch de opvolger van The Three: een versie met Google Assistant. Vraag de Three II direct verbinding te maken met je muziek, de status van het laatste nieuws of het weer en luister naar het ongelooflijke, kamervullende geluid van de Klipsch The Three met Google Assistent.

De nieuwe versie van The Three van Klipsch is vanaf nu ook voorzien van Google Assistent en levert een eersteklas audio-ervaring die professioneel is afgestemd door een team van Klipsch-specialisten. Laat je niet misleiden door zijn grootte. Dit tafelmodel laat moeiteloos het typische, krachtige Klipsch-geluid horen met een diepe bas en een duidelijk dynamisch bereik in constante hoogwaardige kwaliteit en met alle kracht, details en emoties die je ook van een live-optreden mag verwachten. Klipsch Three is een stereosysteem dat beschikt over high-res audio. De 92 kHz / 24-bit decodering zorgt voor een onberispelijke weergave van audiotracks met hoge resolutie op services die hoge resolutie audio ondersteunen.

“Hey Google!”
Dankzij de ingebouwde Google Assistent kun je gemakkelijk muziek afspelen, informatie vinden op Google, dagelijkse taken beheren en eenvoudig slimme apparaten in huis beheren – gewoon door je stem te gebruiken. Luister naar je favoriete nummer, vind een heerlijk brownie-recept of controleer woon-werkverkeer. Begin gewoon met “Hey Google” om een ​​gesprek te beginnen.
Met de ingebouwde Chromecast zijn al uw apparaten verbonden met The Three met Google Assistant. Hierdoor stream je favoriete muziek, podcasts, nieuws en meer eenvoudig naar de speaker. Geniet van het gemak! The Three is tevens een multi-room speaker en kan verbinding maken met andere speakers die ook voorzien zijn van Google Assistant. Google Assistant is natuurlijk geweldig en maakt het leven nog comfortabeler, maar het oog wil ook wat. De Klipsch Heritage Wireless Three is voorzien van luxueuze materialen, zoals echt houtfineer en tastbare metalen schakelaars en knoppen en combineert de akoestiek en het klassieke, retro design van Paul W. Klipsch met de nieuwste technologieën die tegenwoordig beschikbaar zijn.