Meubelmerk Aldenkamp introduceert nieuw tv-meubel Ravenna

Meubelmerk Aldenkamp introduceert nieuw tv-meubel Ravenna

Aldenkamp by Munari introduceert de nieuwe tv-meubellijn Ravenna, dat bestaat uit 2 verschillende modellen in meerdere maten en kleuren.

Al meer dan 20 jaar is Aldenkamp by Munari een begrip op de Nederlandse markt als het gaat om audio video meubelen. Het merk staat voor kwaliteit en design. Door telkens te vernieuwen en nauwkeurig de trends te volgen op het gebied van meubels en interieur, weet Aldenkamp by Munari haar assortiment naadloos aan te sluiten op de wensen van de consument. TV-meubel Ravenna is dan ook een logische aanvulling op het assortiment. De meubels onderscheiden zich door strakke lijnen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen in diverse breedtes. Er is een vloermeubel verkrijgbaar, maar ook een model op pootjes.

De details van de audio video meubelen van Aldenkamp dragen allemaal bij aan het optimale gebruikersgemak en maken het meubel een ware lust voor het oog! De onlangs geïntroduceerde modellen zijn beide voorzien van Active Door. Mocht u besluiten om bijvoorbeeld de decoder van de tv in het meubel neer te zetten, dan kan deze bediend worden zonder dat daarvoor het deurtje van het meubel open moet blijven staan. Dankzij de toepassing van speciale materialen gaan de infrarood-stralen van de afstandsbediening namelijk door het deurtje van het meubel heen en kan het deurtje dicht blijven. Apparatuur is dan niet te zien: wel zo’n prettig gezicht!
De glazen planken aan de binnenkant kunt u gebruiken voor het neerzetten van allerlei apparatuur, deze planken zijn in hoogte verstelbaar. Aan de achterzijde zijn gaten aangebracht zodat de kabels van deze apparatuur mooi weggewerkt kunnen worden. Ravenna is daarnaast voorzien van een mooie grijs metalen deurgreep. Eén van de 2 modellen staat op design pootjes van metaal in de kleur antraciet.

Dankzij de strakke lijnen en mooie details is TV-meubel Ravenna van Aldenkamp by Munari een echte eye-catcher en deze past in iedere interieurstijl. Ravenna is verkrijgbaar als vloermodel of op pootjes in de kleuren zwart, grijs en wit en diverse breedtes: 125 cm, 150 cm of 175 cm.

Aldenkamp richt zich op het produceren van eigenzinnige, vernieuwende en spraakmakende TV-meubels.  Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. De collectie design tv-meubelen is met zorg gemaakt en bewerkt door vakmensen. Mede daarom bedraagt de garantie op de TV- meubels maar liefst vijf jaar.