Aldenkamp

TV-meubels met stijl

Aldenkamp richt zich op het produceren van eigenzinnige, vernieuwende en spraakmakende TV-meubels. Om welk scherm het ook gaat, ieder TV-meubel laat zich moeiteloos combineren met elke interieurstijl.
Het assortiment van Aldenkamp is onderverdeeld in 2 productgroepen. Aldenkamp – Dutch Design laat zich kenmerken door prachtige designs in diverse soorten hout. Aldenkamp by Munari daarentegen richt zich vooral op zwarte, elegante en eenvoudige lijnen, afgewerkt met glas.

Alles draait om de details
De details van een audio video meubel maken het meubel uniek. En dat is precies de reden waarom de ontwerpers van Aldenkamp zoveel zorg besteden aan het ontwerpen van deze details. De productdetails worden niet alleen toegevoegd omdat ze het meubel mooier maken, maar ook omdat ze vaak het gebruikersgemak verhogen. Denk hierbij aan ingebouwde LED-verlichting, een centrale schakelaar of kabelafvoeren om kabels netjes weg te kunnen werken.

Garantie voor kwaliteit
Kwaliteit staat bij Aldenkamp hoog in het vaandel. De design TV-meubelen van Aldenkamp zijn met zorg gemaakt door vakmensen. De garantie op televisiemeubels van Aldenkamp bedraagt mede daarom maar liefst vijf jaar.