Marmitek presenteert de nieuwe verpakkingen

Marmitek presenteert de nieuwe verpakkingen

Na maanden van hard werken achter de schermen heeft het marketing team van Marmitek onlangs de nieuwe verpakkingen mogen presenteren. Het nieuwe, strakke design inclusief nieuw logo straalt professionaliteit uit en de verpakking is in lijn met het geweldige product dat erin zit.

Het Nederlandse merk Marmitek fabriceert al sinds 1997 slimme oplossingen voor de consument om overal in en om de woning beeld en geluid beschikbaar te maken en te kunnen bedienen. Oplossingen die helpen wanneer een standaard accessoire zoals een HDMI-kabel niet tot de mogelijkheden of wensen behoort. Daarnaast beschikt het merk over een assortiment leuke accessoires om meer mogelijk te maken zonder dat bestaande apparatuur daarvoor vervangen hoeft te worden.

Het volledige assortiment van Marmitek bestaat uit 4 productgroepen waarmee je meer mogelijk kunt maken met bestaande en nieuwe apparatuur:

  • Audio
  • TV & Video
  • Aansluiten
  • Bedienen

Elke productgroep heeft een eigen kleur gekregen, dit is op de verpakking verwerkt. Hierdoor is het product makkelijk te herkennen in het schap. “De nieuwe verpakking zorgt er niet alleen voor dat de producten makkelijk te vinden zijn in het schap.”, aldus Jindra Westland, Marketing & Sales Manager van Marmitek. “We hebben de laatste maanden hard gewerkt om een totaalconcept neer te zetten, waarbij de professionele uitstraling van ons merk voorop staat, maar tegelijkertijd zaken als herkenbaarheid en duidelijkheid heel belangrijk zijn. De nieuwe verpakking, in combinatie met het nieuwe logo en de herverdeling van de productgroepen zorgt voor de juiste merkbeleving van Marmitek: een merk met slimme oplossingen voor bij de mensen thuis.”