Magnat introduceert nieuwe speaker

Magnat introduceert nieuwe speaker

Magnat introduceert een nieuwe speaker: Quantum 759. Deze stijlvolle vloerstaander is voorzien van een 3-wegs bass reflex met dubbele bass en voorzien van een hoogwaardige afwerking.De Quantum 759 wordt door Magnat gezien als de Top Of Line-speaker en maakt deel uit van de serie Quantum 750. De speaker is voorzien van moderne lijnen en een hoogwaardige afwerking welke een combinatie is van hoogglans en matglans. Deze nieuwe generatie speaker zorgt voor een kamervullend geluid en levert dankzij een uitgebalanceerde kast een schoon en tegelijkertijd dynamisch geluid. De klanken zijn zeer precies en helder te noemen.

De Quantum 759 van Magnat is verkrijgbaar in 2 verschillende afwerkingen: satin black en satin white. De speakers zijn voorzien van 2 bass speakers en 1 bass/ mid range speaker met een diameter van 170 mm voorzien van een ceramic/aluminium cone.

“Een geweldige aanwinst voor de bestaande serie speakers van Magnat,” aldus Peter van Ginkel. “De Quantum 759 is niet alleen dankzij de toegepaste technologieën een welkome toevoeging aan het huidige assortiment van Havoned. Maar ook de afwerking en geluidsweergave van deze Top Of Line- speaker van Magnat is geweldig.”