Magnat breidt Signature-serie uit

Magnat breidt Signature-serie uit

Eind vorig jaar maakte Magnat bekend 3 nieuwe Signature lijnen toe te voegen aan de bestaande lijn Signature 1100. Daarmee ontstaat er een zeer complete serie speakers van ongekende geluidskwaliteit. De High Resolution speakers uit deze series klinken geweldig en bezorgen elke luisteraar kippenvel.

Signature 900
De 900-serie is een combinatie van de beste luidsprekertechnologie met een verfijnd en toch tijdloos behuizingontwerp. Alle luidsprekers in de 900-serie zijn voorzien van een Hi-Res Audio-certificering en kunnen daarom zelfs de hoogste frequenties reproduceren. De gegoten aluminium module die verantwoordelijk is voor dit fantastische geluid in het hoge tonenbereik bestaat namelijk uit twee fmax-tweeters en is om deze reden gecertificeerd door de Japan Audio Society als Hi-Res audio.
De Signature 900 van Magnat is een complete lijn die bestaat uit twee staande luidsprekers, een boekenplankmodel, een middenluidspreker voor thuisbioscooptoepassingen en een actieve subwoofer. Dit alles zorgt voor de perfecte combinatie voor optimaal luisterplezier. Verkrijgbaar in de kleuren hoogglans zwart en Makassar.

Signature 700
De 700-serie combineert de audiokwaliteiten van de grotere speaker modellen met slanke, elegante kasten en een tijdloos visueel design. De toegepaste technische componenten zijn van de beste kwaliteit: naast de legendarische Hi-Res gecertificeerde dubbele tweetermodule van Magnat, zijn de luidsprekers ook voorzien keramische / aluminium conussen voor de bas- en middenfrequenties.
De Signature 700-serie is, net als de 900-serie van Magnat, compleet: met een boekenplankluidspreker, een vloerstaande luidspreker, een grote middenluidspreker met een dubbele bas-midrange-configuratie van 17 cm en een actieve subwoofer, kunt u elk gewenst systeem combineren – van een compact stereosysteem tot een volwaardig hifi-systeem en een bioscoopopstelling voor thuis.
Verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit, waarbij de voorzijde is voorzien van een hoogglans afwerking en de zijkant een matte finish heeft gekregen.

Signature 500
De Magnat Signature 500 is het instapmodel van de Signature Serie. Het uitgebreide chassis wordt gecombineerd met de nieuwste technologie├źn en kwalitatief hoogwaardige materialen. De Signature 500 is altijd een goede keuze, of de consument nu op zoek is naar een goede stereo-installatie of een perfect klinkende thuisbioscoop met actieve subwoofer.
De speakers zijn beschikbaar in verschillende versies. Dit betekent dat fans van pure stereoweergave verschillende opstellingen kunnen combineren, terwijl liefhebbers van de thuisbioscoop ook de perfecte combinatie kunnen kiezen. Een boekenplankluidspreker, de Signature 503, twee vloerstaande luidsprekers van verschillende grootte, Signature 505 en 507 en de Signature Center 53-luidspreker maken het mogelijk om de perfecte oplossing te vinden voor elke kamer en elke akoestische eis. De Signature Sub 530A actieve subwoofer levert het gewenste geluid in het laagfrequente segment.
De Magnat Signature 500 speakers zijn verkrijgbaar in twee kleurvarianten: in zwart , waarbij de voorzijde is voorzien van een hoogglans afwerking en de zijkant een matte finish heeft gekregen. En in de kleur mocca waarbij de voorzijde is voorzien van een matte antraciet afwerking en zijkant een matte mocca finish heeft.