Gezond bezig met de activity trackers van Striiv

Gezond bezig met de activity trackers van Striiv

Goed nieuws voor iedereen die een gezonde(re) leefstijl op zijn lijst met goede voornemens heeft staan: Striiv introduceert de Fusion Activity Trackers in Nederland. Drie verschillende trackers die het vanaf nu makkelijker gaan maken om gezond bezig te zijn.

Bij Striiv staat een healthy lifestyle voorop. Daarom meten de activity trackers niet alleen activiteiten en slaapgedrag, maar zijn ook gewicht, dieet, medicijnen en vochtinname zeer eenvoudig bij te houden door dit te loggen in de handige instant logging-functie. Zo weet de gebruiker direct of hij/zij wel goed geslapen heeft of voldoende water hebt gedronken. En zelfs medicijnen of vitamines worden niet vergeten dankzij de reminder die afgaat op uw pols. Verbind de tracker met de smartphone en de diagrammen laten direct zien hoe gezond u bezig bent. De Striiv Fusion Activity Trackers maken een rondje wandelen, de hond uitlaten of de trap nemen zelfs leuk. Dat maakt het wel heel makkelijk om een gezonde levensstijl deze keer wél vol te houden. De activity trackers van Striiv zijn verkrijgbaar in drie varianten: de Striiv Fusion Lite, de Striiv Fusion 2 en de Striiv Fusion Bio 2.

Striiv Fusion Lite: de activity tracker met call alerts
De Striiv Fusion Lite houdt 24/7 het aantal stappen en slaapgedrag in de gaten – zonder dat daar iets voor gedaan hoeft te worden. De voortgang is direct te zien door de tracker te verbinden met je smartphone. En door middel van instant logging slaat hij alles op, zodat gezonde gewoontes gemakkelijk bijgehouden kunnen worden. Zo worden medicijnen of vitamines niet meer vergeten en kunnen zaken als water drinken en gewicht bijhouden gemakkelijk inzichtelijk worden gemaakt. Dankzij de oproep-alerts zijn gemiste oproepen verleden tijd en kan de gebruiker direct zien wie er belt zonder de telefoon uit je tas of zak te hoeven halen. De Fusion Lite wordt geleverd met een recht, zwart polsbandje.

Striiv Fusion 2: de activity tracker met smartwatchfuncties
Deze tracker met caller ID én app-alerts houdt niet alleen het aantal stappen en slaapgedrag bij, maar is dankzij de smartwatchfuncties ook te gebruiken als afstandsbediening voor muziek op de telefoon. Verder ontvangt de gebruiker automatisch reminders voor afspraken en bericht-alerts binnen en houden de speciale app-alerts u altijd op de hoogte. En heeft u extra motivatie nodig? Voeg vrienden toe en deel de vooruitgang. De meegeleverde bandjes in drie kleuren zorgen ervoor dat de Fusion 2 altijd matcht met het sportoutfit. Bovendien gaat de batterij van de Fusion 2 maar liefst een maand mee.

Striiv Fusion Bio 2: de activity tracker met hartslagmeter
Deze tracker is voorzien van alle foefjes van de Fusion 2. Daarnaast heeft hij een continue hartslagmeter om de hartslag te registreren en sportprestaties te meten. Ideaal voor iedereen die dagelijks bezig is met zijn gezondheid. De Striiv Fusion Bio 2 heeft meegeleverde bandjes in drie kleuren, zodat ook dit model altijd een match is met het outfit. De batterij van de Fusion Bio 2 gaat ruim zeven dagen mee.