Klipsch presenteert de Heritage Promedia 2.1

Klipsch presenteert de Heritage Promedia 2.1

Klipsch kondigt met gepaste trots de introductie aan van de ProMedia Heritage 2.1 Heritage multimedia-luidsprekersysteem. Het is de ideale audio-oplossing voor elke woonkamer home office of gaming room. Dit nieuwe geluidssysteem is onderdeel van de Heritage Wireless-serie luidsprekers. De Klipsch ProMedia Heritage 2.1 multimedia-luidsprekersysteem combineert de akoestiek en het klassieke design van oprichter Paul W. Klipsch met de nieuwste technologieën die vandaag beschikbaar zijn.

Het Klipsch ProMedia Heritage 2.1 multimedia-luidsprekersysteem maakt gebruik van gepatenteerde akoestische technologie en vooraanstaande techniekfilosofie. De meest toonaangevende Klipsch-ingenieurs hebben de componenten gekozen en op elkaar afgestemd om tot de perfecte match te komen. Hierdoor klinkt het systeem ongelooflijk meeslepend en zeer compleet.

Elke luidspreker is voorzien van een 3″ long-throw woofer en 1″ soft dome tweeters op Tractrix® hoorns. De beste 8″ subwoofer met een 100W-versterker bevat een naar achteren gerichte buispoort voor een indrukwekkende en meeslepende geluidservaring. Het Klipsch ProMedia Heritage 2.1 multimedialuidsprekersysteem is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Het bevat individuele op maat ontworpen ultra-ruisarme versterkers om de systeemprestaties te maximaliseren en de noodzaak van externe versterking weg te nemen. Daarnaast maakt Bluetooth draadloos streamen mogelijk vanaf elke Bluetooth-computer, smartphone, tablet of ander apparaat. Accessoires omvatten een standaard RCA-ingang en RCA-naar-3,5 mm hulpkabel voor eenvoudig plug-and-play gebruik, en een draadloze afstandsbediening voor invoer, volume, subwoofer en geluidsmodusregeling.

Het Klipsch ProMedia Heritage 2.1 multimedialuidsprekersysteem is verkrijgbaar in twee afwerkingen van echt hout: zwart essen en walnoot.