Heritage Groove – een verrassende speaker van Klipsch

Heritage Groove – een verrassende speaker van Klipsch

Heritage Groove is een compacte speaker die je zal verrassen! Het is een speaker die je gemakkelijk mee naar buiten kunt nemen, maar het is er ook eentje die thuis op de kast goed van zich laat horen. Zo laat deze mooie, kleine Heritage Groove van Klipsch zich wel het beste omschrijven!

Portable Design
Door het toepassen van luxe materialen zoals echt houtfineer, tactiele gesponnen schakelaars en knoppen, combineert de Klipsch Heritage Wireless-serie de akoestiek en het klassieke design van Paul W. Klipsch met de nieuwste technologieën die nu beschikbaar zijn. De Heritage Groove-luidspreker is een draadloze draagbare luidspreker die is ontworpen om groots geluid te brengen, waar je ook bent. Gebruikmakend van 70 jaar ervaring, klinkt deze kleine luidspreker met z’n krachtige 3-inch driver met volledig bereik en een geavanceerde DSP-equalizer geweldig. De Heritage Groove biedt levensecht, dynamisch geluid op elk volumeniveau. Bovendien is de Heritage Groove voorzien van Bluetooth® draadloze technologie, zodat je kunt genieten van streaming internetdiensten, internetradio of direct vanaf je telefoon of tablet.

De Heritage Groove is voorzien van een oplaadbare batterij die het maar liefst 8 uur volhoudt na één keer opladen. Opladen van de batterij gaat gemakkelijk: laad de Heritage Groove thuis of onderweg weer op met een micro-USB-kabel of pak de meegeleverde oplaadadapter in. Daarnaast is de speaker voorzien van een ingebouwde microfoon voor handsfree bellen

Geheel in stijl ontworpen door het design-team van Klipsch misstaat deze nieuwe bluetooth wireless speaker zeker niet in jouw huis en het geluid is indrukwekkend gezien het formaat van 12 bij 15 bij 6,7 cm (hxbxd). Vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren mat zwart of walnoot voor een consumentenadviesprijs van €179,-.