Jamo onthult 4 nieuwe subs

Jamo onthult 4 nieuwe subs

Putten, 4 november 2014 – Jamo, onderdeel van de Klipsch Group en internationaal Deens audio-merk, introduceert vandaag vier nieuwe subwoofer modellen; J 10 SUB, J 12 SUB, J 110 SUB, en de J 112 SUB. De nieuwe serie subwoofers van het Deense merk bieden een stijlvol design en zijn voorzien van de laatste technologische innovaties op het gebied van audio.

“De nieuwe lijn subwoofers dienen als verjonging van het merk door een uitgebalanceerde combinatie van eigentijds design die gepaard gaat met een complete update als het gaat om geluidsbeleving”, aldus March Casavant, senior vice president voor Product Development wereldwijd voor de Klipsch Group. “Om eenheid te bewerkstelligen binnen deze nieuwe serie subwoofers, die als toegevoegde waarde moeten dienen voor de geluidsbeleving bij speakers als Studio-lijn en de high performance lijn Jamo Concert hebben we twee levels binnen de nieuwe lijn subwoofers gecreëerd.”

Alle vier de subwoofers zijn afgewerkt met moderne materialen en de nieuwste technologie om dat onvergetelijke home cinema gevoel over te kunnen brengen aan de luisteraar. De toepassing van hoogglans polymeer fineer en vinyl afwerking gecombineerd met tijdloze vormen geven de subwoofers een design dat in ieder ruimte blend met het bestaande interieur. De grilles van stof kun je verwijderen en geven een sjiek tintje aan het geheel.

Elke subwoofer is voorzien van een digitale amplifier en levert een helder en precieze weergave van geluid. Line level en LFE RCA input zorgen ervoor samenwerking tussen oude en nieuwe receivers. Daarnaast zorgen de low-pass crossover en fase controle voor een perfecte weergave van de lage tonen via zowel de subwoofer als de Jamo speakers.