Havoned presenteert Klipsch!

Havoned presenteert Klipsch!

Na jarenlang de bekende luidsprekersmerken Jamo en Magnat te hebben verkocht, is Havoned nu ook gestart met de verkoop van de producten van Klipsch. Met de komst van audiomerk Klipsch heeft Havoned het assortiment flink uitgebreid. De merken Klipsch, Jamo en Magnat vullen elkaar goed aan en spreken ieder een eigen doelgroep aan.

Klipsch Audio werd in de vorige eeuw in 1946 opgericht door Paul W. Klipsch. Hij werd gezien als uitvinder, akoestiek pionier en buitenbeentje en was vastbesloten om de kracht, het detail en de emotie van live muziek bij de mensen thuis te brengen. Klipsch onderscheidt zich onder meer door zeer efficiënte designs voor speakers te ontwerpen, door behuizingen met de hand te vervaardigen en te zorgen voor baanbrekende engineering op het gebied van geluidstechnologie.

Het bedrijf is Amerikaans van origine en opgericht in Hope, Arkansas. Het heeft inmiddels een uitgebreid assortiment kwalitatief hoogwaardige geluidsproducten waaronder luidsprekers, subwoofers, soundbars, multi-room en headphones voor zowel consumenten als voor professioneel gebruik, zoals bijvoorbeeld bioscopen. Bekende series zijn bijvoorbeeld de Reference Premiere en Reference Base, beide lijnen zijn voorzien van het iconische Klipsch design.

Klipsch volgt nog altijd de ideeën van zijn oprichter en wordt wereldwijd door audiofielen en geluidsliefhebbers gezien als een legendarisch, professioneel geluidsmerk. Bezoek de site voor meer informatie: www.klipsch.com.