Sonos Mounts van Vogel’s

Sonos Mounts van Vogel’s

Haal meer uit je Sonos-speakers: altijd een sensationele muziekbeleving dankzij Vogel’s

Aan de muur of op de vloer? Positioneer je speakers op jouw manier voor een geweldige geluidservaring in elke ruimte 

Putten, 13 mei 2015 – Echte muziekliefhebbers halen alles uit hun Sonos-speakers: of je nu in de woonkamer geniet van je Sonos PLAY:3 of tijdens het koken de muziek van je smartphone streamt naar je Sonos PLAY:1. Met de nieuwe serie producten van Vogel’s – speciaal voor het ophangen en plaatsen van je Sonos-speakers – bevestig je je speakers op flexibele wijze aan de muur of op een standaard. Positioneer je speakers zoals jij het wilt en creëer de beste akoestiek in elke ruimte. Extra voordeel: de producten hebben een sophisticated design én zijn supereenvoudig op te hangen. Ben jij klaar voor de ultieme geluidsbeleving?

Minimale ruimte-inname, maximale muziekbeleving
Bespaar ruimte en geniet optimaal van muziek met de muurbeugels voor Sonos PLAY:1 en PLAY:3. Het speciale ophangysteem is eenvoudig te installeren. Dankzij de hoogwaardige materialen en de twee beschikbare kleuren (zwart en wit) bevestig je de speakers veilig én stijlvol aan de muur. En door de ruime draai- (70°) en kantelmogelijkheden (30°) creëer je altijd de beste akoestiek.

Een perfecte luisterpositie in elke hoek van de kamer
Liever geen gaten in de muur? Kies dan voor een vloerstandaard en laat je speakers naadloos opgaan in je interieur. De standaards zijn voorzien van een (geïntegreerd) netsnoer waarmee je de kabellengte met één meter vergroot. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en maximaal 82 centimeter hoog: het perfecte oorniveau als je zit.

Met de nieuwe soundproducten van Vogel’s creëer je een comfortabele luisterpositie, waar je ook zit. En dankzij alle meegeleverde bevestigingsmaterialen en een overzichtelijke, stap-voor-staphandleiding geniet je snel van je nieuwe aankoop. De producten van Vogel’s zijn vanaf nu in Nederland beschikbaar. De muurbeugel voor de Sonos PLAY:1 en voor de PLAY:3en de vloerstandaard voor de PLAY:1  en voor de PLAY:3  worden geleverd met vijf jaar garantie.