Gebogen tv – het beeld van de toekomst

Gebogen tv – het beeld van de toekomst

Putten, 14 november 2014 – Gebogen tv’s vormen het beeld van de toekomst door de geweldige nieuwe ervaring die ze scheppen. En met de juiste wandsteun draait u uw gebogen tv zó dat u altijd het beste zicht hebt, waar u ook zit in de kamer.

Met de nieuwe technologie is het tv-scherm licht gebogen, zodat het lijkt of de beelden waarnaar u kijkt u omringen en u nog dieper meenemen in de show of de film die u bekijkt. Onze productmanagers hebben de ontwikkelingen op de voet gevolgd terwijl deze technologie het afgelopen jaar aan populariteit won.

Hoe realiseert u het beste zicht op een gebogen tv?Misschien bent u op zoek naar een gebogen tv of bent u al de trotse bezitter van een exemplaar. Wat u misschien niet weet, is hoe belangrijk het is om in het midden te zitten, recht tegenover het scherm. Als u niet in het midden zit, worden de beelden enigszins vervormd door de welving van het scherm.

Met onze draaibare wandsteunen kunnen we u helpen de beste kijkhoek te vinden voor uw gebogen tv. Waar u ook zit in de kamer, met deze wandsteunen draait u uw gebogen tv zó dat u altijd het beste zicht hebt. Onze producten kennen allemaal dezelfde duurzame kwaliteit en zijn eenvoudig te installeren. Daarom bieden we levenslange garantie op vrijwel  al onze tv-wandsteunen.
Onze populairste wandsteunen voor een gebogen tv:
De DesignMount (NEXT 7345) is een unieke steun, ontwikkeld op basis van 40 jaar ervaring. Het frisse uiterlijk van Vogel’s DesignMount betekent een keerpunt in de vormgeving van wandsteunen. We hebben speciale aandacht besteed aan elk detail en geprobeerd een wandsteun te creëren die uiterst comfortabel aanvoelt en een luxueuze uitstraling heeft. Eén blik en u herkent Vogel’s DesignMount altijd en overal. Eén keer aanraken en u vergeet de soepele beweging nooit meer.
De THIN 345 is een ultradunne draaibare tv-wandsteun! Een wandsteun die even verfijnd is ontworpen als de tv en de flexibele kijkpositie vormen de opvallendste eigenschappen van dit product. Geef uw flatscreen-tv een extra gestroomlijnde en subtiele uitstraling!
De THIN 325 is ook ultradun en voorkomt de irritante weerkaatsing van de zon, terwijl de steun zo dicht mogelijk bij de wand blijft.

Om het best mogelijke zicht te krijgen op uw gebogen tv, is een wandsteun onmisbaar! Er zijn tal van Vogel’s wandsteunen verkrijgbaar, zodat u altijd een wandsteun vindt die past in uw interieur en geschikt is voor de kamer waarin u tv kijkt.