Ga lekker naar buiten met OXBOARD

Ga lekker naar buiten met OXBOARD

Het is lente en het zonnetje laat zich weer zien. Het perfecte moment om naar buiten te gaan en waarom niet eens een keer op een balanceboard? OXBOARD maakt kwalitatief zeer hoogwaardige boards waarop een rondje rijden genieten is!

Eerlijk is eerlijk: een rondje rijden op een OXBOARD is weer eens wat anders dan een rondje met de fiets of een wandeling op een mooie zonnige middag. En heel moeilijk is het niet. Met een beetje oefenen kan iedereen het leren. Het enige dat de bestuurder nodig heeft is een beetje gevoel voor evenwicht. De ervaring leert dat de meeste bestuurders het rijden op een OXBOARD binnen 20 minuten onder de knie hebben. De combinatie van supersnelle software, de elektromotor en de giroscoop zorgt ervoor dat de hoverboard in balans blijft of u nu stilstaat of aan het rijden bent.

Ga niet alleen naar buiten maar laat ook uw kinderen genieten van het mooie weer en stimuleer buiten spelen. Dankzij het oerdegelijke design en de krasvrije kunststof behuizing kan de OXBOARD tegen een stootje en daardoor kan je het board ook makkelijk meegeven aan de kinderen om er lekker mee buiten te spelen. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn, dan kunt u altijd even contact opnemen met de Support afdeling van OXBOARD.

De OXBOARD is veilig en de beste in haar segment. Het bedrijf heeft design en productie in eigen beheer en het product voldoet aan alle wettelijke eisen. Tijdens de eindinspectie wordt elke OXBOARD in de fabriek nog eens getest op de rijkwaliteiten om er zeker van te zijn dat de consument een topproduct aanschaft. Elke OXBOARD is voorzien van een CE Keurmerk, voldoet aan de norm voor Elektrisch Ondersteunde fietsen en de accu is TUV-gecertificeerd. Waar andere hoverboards minder soepel over de weg kunnen komen, zal het rijden op een OXBOARD worden ervaren als soepel en prettig, wendbaar.

Geniet nu helemaal van het voorjaarszonnetje met het hele gezin want OXBOARD heeft tijdelijk de prijzen verlaagd naar 379 euro!