Ga lekker naar buiten met de Klipsch T5 II Headphones

Ga lekker naar buiten met de Klipsch T5 II Headphones

In deze tijden verwennen consumenten zichzelf graag met allerlei gadgets. De nieuwe headphones van Klipsch passen daar perfect bij: gebruik ze tijdens het wandelen of sporten voor het luisteren naar je favoriete muziek of voor je werk. Want deze headphones zijn ook handig voor een online meeting om je af te kunnen sluiten van je omgeving en je volledig te richten op je werk.

Klipsch presenteert met trots de T5 II Wireless Headphones voor best-in-class geluid en draagcomfort op basis van geavanceerde technologie. De headphones zijn gemaakt van kwaliteitsmateriaal en elk model wordt geleverd met een functionele case.

De Formule 1-fan is het wellicht al opgevallen: Klipsch sponsort het team van McLaren. Klipsch is de officiële partner van het McLaren F1-team voor de hoofdtelefoons en portable audio. De twee bedrijven hebben de handen ineen geslagen om McLaren’s ongekende ontwerpethos en technische innovaties te combineren met de legendarische hifi-audio en het draagcomfort van Klipsch. Het resultaat is de Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren-headphone – gemaakt voor buitengewone prestaties. We zetten de belangrijkste kenmerken voor je op een rijtje:

  • Zes paar gepatenteerde Klipsch-oordoppen, één set oordoppen van Comply-traagschuim, en drie passtukjes zorgen voor draagcomfort op maat.
  • De hoofdtelefoon opladen kan in de draagetui: hetzij via de USB-C-poort of draadloos via de bijgeleverde one-position oplader.
  • De hoofdtelefoon heeft een luistertijd van acht uur op een volgeladen accu, met nog 24 uur extra achter de hand via de case.
  • Best-in-class akoestiek en vier beamforming-microfoons met heldere voice chat.
  • Een naadloos ontworpen buitenantenne van geanodiseerd metaal voor het versterken van het signaal.
  • Met McLaren’s typerende papaja-oranje- en koolstof-accenten, een speciale uitgave van het brandbook en een metalen echtheidscertificaat met serienummer.
  • Een stof- en waterdichte hoofdtelefoon en case (IP67) met een uniek systeem dat snel vocht afvoert, houden de hoofdtelefoon droog.

De Klipsch T5 II True Wireless Sport McLaren-hoofdtelefoon is verkrijgbaar voor een adviesprijs van €279.

De nieuwe Klipsch T5 II True Wireless Sport-hoofdtelefoon heeft dezelfde kenmerken als het Klipsch x McLaren-model, maar is voorzien van het mooie Klipsch-design en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een adviesprijs van €229. Verschil met de McLaren-versie is dat de draadloze oplader hier niet wordt bijgeleverd.
Dan is er nog de Klipsch T5 II True Wireless-hoofdtelefoon – de tweede generatie van de veelgeprezen voorganger T5. De hoofdtelefoon is ongeveer 25 procent kleiner dan zijn voorganger en meer naar het oor gevormd, wat voor optimaal draagcomfort zorgt. Het aantal Klipsch-gepatenteerde oordoppen is verdubbeld ten opzichte van de T5: de gebruiker kan nu kiezen uit zes verschillende formaten voor de perfecte fit. De nieuwe antenne met signaalversterker zorgt voor een hoogwaardige draadloze bluetooth®-verbinding. De oortelefoons zijn stof- en waterdicht (IP67) en worden geleverd in een case van geborsteld staal die in totaal voor 32 uur aan luisterplezier zorgt (acht uur voor de losse oortelefoon). De adviesprijs is €199.

Download de gratis Klipsch Connect App voor nog meer gebruiksgemak. Gebruikers krijgen hiermee toegang tot productupdates, equalizer-aanpassingen, een digitale verkorte handleiding en troubleshooter en meldingen over de batterijstatus