Extra aandacht voor het ophangen van OLED en XL schermen

Extra aandacht voor het ophangen van OLED en XL schermen

Momenteel loopt er bij Vogel’s een reclamecampagne voor twee soorten muurbeugels van Vogel’s. Het gaat hier om de muurbeugels die uitermate geschikt zijn voor OLED schermen en de grote tv’s. Deze extra aandacht lijkt nodig, want ken jij de voordelen van deze muurbeugels van Vogel’s al?

Vogel’s muurbeugels voor OLED
Een OLED tv is, dun, stijlvol en minimalistisch met haarscherp beeld. Daar wil iedereen natuurlijk van genieten. Daarom verdient deze tv een speciale OLED muurbeugel van Vogel’s. Hiermee laat je het strakke design volledig tot z’n recht komen. Als het gaat om OLED muurbeugels is Vogel’s simpelweg de beste keuze. Of het nu gaat om het design, de gebruikte materialen of het installatiegemak. De muurbeugels van Vogel’s zijn TÜV-gecertificeerd en getest op 3 keer het maximale gewicht. Met Vogel’s haal je kwaliteit in huis, want deze muurbeugel:

  • past perfect op je OLED tv dankzij de aangepaste adapterplaat
  • plaatst je dunne tv strak tegen de wand
  • laat je fragiele OLED scherm soepel naar de perfecte kijkhoek, handmatig of automatisch draaien.

Vogel’s muurbeugels voor XL schermen
Heb je geen OLED tv maar ben je wel op zoek naar een tv beugel voor je XL scherm?  Ook voor deze grote en (vaak) zware schermen heeft Vogel’s de juiste, veilige oplossing. Zo heeft Vogel’s binnen het assortiment de  WALL 3450 of de BASE 45L, maar daarnaast ook een muurbeugel met nog meer features zoals de draaibare tv beugel THIN 550 ExtraThin.

Met de THIN 550 ExtraThin kun je je tv tot maximaal 120 graden draaien. Ook kun je je scherm kantelen tot 20 graden, mocht je je tv wat hoger willen plaatsen. Deze unieke beugel geeft je ook de mogelijkheid om je tv weer vlak tegen de muur te plaatsen en is geschikt voor schermformaten van 40 – 100 inch met een max. gewicht van 70 kg.

Om de voordelen van deze muurbeugels uit te leggen aan consumenten heeft Vogel’s diverse online activiteiten lopen tot het einde van het jaar, zoals banners en uitingen op social media. Maar ook op de winkelvloer met behulp van POS-materialen en leaflets geeft wordt er uitleg gegeven over de veilige ophangmogelijkheden voor OLED en XL-schermen. Heb je nog geen POS-materiaal van ons gekregen en wil je die gebruiken bij jou in de winkel, neem dan snel contact met ons op. We helpen je graag!