Draai eens een plaatje met Dual CS 429

Draai eens een plaatje met Dual CS 429

Vind je een plaatje draaien een hoop gedoe? Welnee! Met de volautomatische platenspeler van Dual is het kinderspel. Deze platenspeler is voorzien van twee start/stop-knoppen die voor zich spreken en waarmee je dus heel gemakkelijk een plaat opzet en geniet.

De Dual CS429 is niet pas geleden geïntroduceerd, maar staat nu wel voor het eerst in onze showroom. En wij zijn fan! Want iedereen kan hiermee een plaatje opzetten. En geef nu zelf toe, dat is toch een andere muziekbeleving?
De volautomatische functie van de CS 429 zorgt voor maximaal gebruiksgemak. De toonarm tilt automatisch op, verschuift en valt op de plaat met een druk op de knop. Leg de vinylplaat gewoon op het draaiplateau en druk op de startknop.

De CS429 platenspeler is voorzien van een interne rubberen dempingsconstructie, deze ontkoppelt de toonarm en de plaat van externe trillingen. Dit zeer stille platform biedt uitstekende geluidsprestaties in combinatie met een nauwkeurige, optische snelheidsregeling. De naalddruk is handmatig in te stellen, de aandrijving is een DC-motor/riem.

De CS429 is van de hoogstaande kwaliteit die je van Dual mag verwachten. In de pootjes bevinden zich geïntegreerde trillingsdempers van elastomeer. De behuizing is van massief MDF en de stofkap is afneembaar. Toch liever handmatig bedienen? Ook dat kan met deze Dual platenspeler.