Creëer je home office met Vogel’s

Creëer je home office met Vogel’s

In deze tijden geldt nog steeds het advies om zoveel thuis te werken. Voorkom klachten en installeer een monitor arm. Ook daarvoor heeft Vogel’s diverse mogelijkheden voor verschillende monitoren: aan de muur of op je bureaublad.

Heb je thuis inmiddels een home office ingericht? Is de woonkamer omgedoopt tot thuiswerkplek of doet de keukentafel dienst als jouw nieuwe bureau? Denk er ook altijd aan dat je monitor dan op de juiste hoogte staat. Urenlang werken in een slechte werkhouding werkt namelijk contraproductief. Met een monitor beugel stel je je scherm op de juiste hoogte in en voorkom je nek- en schouderklachten. Maar welke monitor beugel kies je daarvoor? Kies in ieder geval voor de vertrouwde kwaliteit van Vogel’s, daarmee haal je wat goeds in huis. De producten van Vogel’s zijn eenvoudig te monteren en de benodigde montagematerialen worden meegeleverd.

Monitor aan de muur
Staat je bureau tegen een wand? Of is je home office wat aan de kleine kant? Denk dan eens aan een monitor arm die je direct aan de muur monteert. Je bespaart hiermee ruimte en je draait of kantelt je scherm eenvoudig naar de gewenste positie. Er zijn verschillende opties. Vogel’s heeft tv beugels in het assortiment die geschikt zijn voor monitoren. De WALL 1020 en 1120 zijn bijvoorbeeld geschikt voor grote en kleine monitoren tot 40” met een maximale belasting van 15 kg en beschikbaar in verschillende kleuren.

Computerscherm aan het bureau bevestigen?
Liever geen gaten aan de muur? Of wil je een comfortabele oplossing waarbij je ook nog een van plek kan wisselen in huis, maar wel werken op ooghoogte? Een monitor arm met montage direct aan het bureau geeft je die mogelijkheid. De arm is namelijk zowel draaibaar als kantelbaar en in hoogte verstelbaar. Zo werk je ergonomisch verantwoord en voorkom je nek- en schouderklachten.
Vogel’s heeft tevens monitor armen in het assortiment die voorzien zijn van een gasveer, hiermee beweeg je je monitor heel soepel op en neer tot de juiste hoogte, zoals de PFD 8541 en PFD 8543.

Werk je thuis met twee schermen? Ook daarvoor heeft Vogel’s een oplossing: de Dual Monitor Adapter. Deze adapter is eenvoudig te installeren en de 2 monitoren zijn perfect uitgelijnd en bewegen zich als één scherm. Deze adapter is geschikt voor schermen tot 24” en een maximale belasting van 6kg.