Audiomerk sonoro wordt aan assortiment toegevoegd

Audiomerk sonoro wordt aan assortiment toegevoegd

Putten, 3 november 2014 – Met gepaste trots mag Havoned wederom een audio-merk aan haar uitgebreide assortiment toevoegen: Sonoro. Dit Duitse merk ontwerpt en produceert tafelradio’s waarbij de focus natuurlijk ligt op geweldige geluidsweergave. Maar het designteam van Sonoro is van mening dat de radio meer moet kunnen dan enkel het afspelen van muziek. Het moet de ruimte begrijpen en met doordachte technologieen de totale audio-belevenis verrijken.

De zones van Sonoro
Zo is het idee ontstaan om audio te laten integreren in het huis. Daarvoor zijn verschillende zones gedefinieerd, waarbij elke zone zijn eigen specifieke geluidsbehoeften heeft. Immers elke ruimte in huis heeft een eigen bestemming en daarmee ook een eigen akoestiek. Daarnaast heeft de consument ook zijn eigen wensen met betrekking tot een bepaald vertrek in huis. Deze combinatie heeft het team van Sonoro aan het denken gezet. Met als resultaat een uniek assortiment aan producten.

De zones zijn als volgt gedefinieerd:
– woonkamer
– slaapkamer
– keuken
– badkamer
– buiten

Voor iedere zone is een specifiek product ontworpen. Met het model GoBerlin transformeert u de badkamer in een wellnes-ruimte. Geniet van uw favoriete muziek terwijl u een bad neemt. Het model is spatwaterdicht en heeft voldoende batterij om extra lang te genieten in de badkamer.

Modellen speciaal ontworpen voor in de slaapkamerruimte zijn de  sonoroCD en sonoroRadio. Met het dimbare display heeft u niet te veel last van fel licht in de slaapkamer, daarnaast zijn de modellen uiteraard voorzien van alarm klok en sleeptimer. Wordt heerlijk slaperig met de speciaal ingebouwde relax muziek zoals het geluid van de golven van de zee of het ruisen van de wind.

De producten van Sonoro zijn eigentijds vormgegeven en passen in ieders interieur. De radio’s zijn diverse malen genomineerd en hebben design awards ontvangen zoals het prestigieuze RedDot-design Award.

Het volledige assortiment van Sonoro is per direct verkrijgbaar bij Havoned. U bent van harte welkom om de producten in de showroom in Putten te komen bekijken en beluisteren.