Aldenkamp by Munari introduceert nieuwe lijn tv-meubels

Aldenkamp by Munari introduceert nieuwe lijn tv-meubels

Aldenkamp by Munari introduceert een nieuwe lijn tv-meubels: Matera. De collectie tv-meubels bestaat uit meerdere meubels in verschillende maten en indelingen. Ieder meubel is voorzien van mooie details en handige features, kortom een geweldig meubel van Italiaans design.

Het tv-meubel is een belangrijk onderdeel van het interieur. Het tv-meubel moet niet alleen passen bij de rest van het interieur, maar daarnaast is ook het gebruiksgemak een belangrijke voorwaarde. Onlangs introduceerde het Italiaanse merk Munari haar nieuwste tv-meubellijn Matera.

De tv-meubels laten zich kenmerken door strakke zwarte lijnen met mooie details. Het totale assortiment bestaat uit diverse verschillende uitvoeringen. Daarmee laat het designers team van Munari zien dat de nodige aandacht is besteed aan gebruiksgemak voor verschillende situaties.

Eén van de details is de afwerking van het stand-alone tv-meubel. Het zwarte houten meubel is voorzien van een mooie structuur aan de buitenzijde. Daarnaast zijn de meubels voorzien van glazen planken beschikbaar in de kleuren wit of zwart. De collectie bestaat uit verschillende modellen

uiteenlopend van een open model met ruimte voor een soundbar tot een volledig gesloten tv-meubel met glazen deurtjes voorzien van ‘Active Door’. Deze toepassing zorgt ervoor dat u met gesloten deurtjes toch uw audioapparatuur kan bedienen met de afstandsbediening.

Wilt u meer weten? Kijk dan op de website www.aldenkamp.com of download de specsheets met daarop alle productinformatie overzichtelijk op een rij.