Vogel’s maakt NEXT-serie compleet met 2 wandsteunen

Vogel’s maakt NEXT-serie compleet met 2 wandsteunen

Eind 2015 werd in het kader van de NEXT-serie van Vogel’s al de Vogel’s SoundMount geïntroduceerd. Deze spectaculaire wandsteun ziet er niet alleen fantastisch uit maar laat de kijker ook genieten van geweldig geluid. Nu maakt het merk de lijn compleet met de MotionMount en de MotionSoundMount.

Vogel’s MotionSoundMount
De MotionSoundMount is een flexibele TV beugel met geïntegreerde soundbar en draadloze subwoofer. Met deze state-of-the-art muurbeugel voegen consumenten indrukwekkend geluid toe aan de TV – net als bij de SoundMount van Vogel’s. Uniek aan de MotionSoundMount, echter, is dat deze beugel er ook nog voor zorgt dat het geluid automatisch naar de kijker toedraait (tot wel 120 graden naar links en naar rechts). Zodat het geluid van films, concerten en series 100% op de consument gericht is. Vanaf smartphone of tablet kan bovendien muziek naar de soundbar worden gestreamd. Alles voor een ultieme kijk- en luisterbeleving.

Vogel’s MotionMount
De MotionMount van Vogel’s is een flexibele TV beugel die de consument maximaal gebruiksgemak biedt. Deze gemotoriseerde TV beugel draait namelijk automatisch naar de gebruiker toe, waar deze ook in de kamer zit en tot wel 120 graden naar links en naar rechts. Nadat de TV is aangezet, beweegt de MotionMount in één vloeiende beweging naar de laatst gekozen kijkpositie. De kijker kan het scherm naar één van de maximaal tien door hem ingestelde kijkposities laten bewegen, door gebruik te maken van de bijbehorende smartphone app (gratis verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store).

Geen extra afstandsbediening nodig
Bij elke device in huis hoort in de meeste gevallen ook weer een eigen afstandsbediening. Vogel’s heeft er echter voor gekozen aan te sluiten bij datgene wat de consument al gebruikt. Geen extra afstandsbediening dus: de basisfuncties van de MotionSoundMount en de MotionMount (naar de laatste kijkpositie en terug naar de muurpositie) worden automatisch uitgevoerd wanneer de TV aangezet wordt. Toegang tot de extra functies (aanpassen van de kijkhoek, het kiezen van een van de tien instelbare kijkposities) krijgt de consument via de smartphone app.

Eenvoudig bevestigen en installeren
Waar consumenten in het verleden nog wel eens dachten over twee rechterhanden te moeten beschikken om de muurbeugel snel en veilig te bevestigen en installeren, heeft Vogel’s het nu wel heel makkelijk gemaakt. Met een duidelijke instructievideo, die de (eveneens duidelijke) handleiding bijna overbodig maakt. Alles wordt plug & play geleverd: 1 stekker in het stopcontact en alles werkt!

Geschikt voor een brede range
Beide wandsteunen zijn ontwikkeld voor een brede range TV schermen, vanaf 40 tot en met 65 inches, met een maximum van 30 kg. Een criterium waaraan de meeste consumentenmodellen voldoen.