Vogel’s introduceert nieuwe THIN wandsteunen

Vogel’s introduceert nieuwe THIN wandsteunen

Onlangs heeft Vogel’s besloten de succesvolle THIN-series nog eens grondig onder de loep te nemen. En het resultaat mag er zijn: de nieuwe THIN-wandsteunen zijn onder meer voorzien van nieuwe kleuren en nog meer gebruiksgemak.

Meer gebruiksgemak met de nieuwe Vogel’s THIN serie
De nieuwe THIN serie is volledig aangepast aan de huidige generatie schermen en heeft een aantal aanpassingen ondergaan waardoor de consument nog meer gebruiksgemak zal ervaren. Zo heeft men kritisch gekeken naar het cable management systeem en is er een waterpas beschikbaar voor alle modellen binnen deze lijn muurbeugels. Daarnaast zijn de kleuren ook aangepast. Voorheen was de muursteun beschikbaar in de kleuren grijs en wit, maar in plaats van grijs is er nu gekozen voor de kleur zwart. Beide kleuren (zwart en wit) sluiten nog beter aan bij het scherm dat aan de muursteun bevestigd zal worden.

Steeds meer apparaten worden aangesloten op de tv en daardoor heb je ook meer kabels die via het scherm naar het stopcontact lopen. Het cable management is aangepast, zodat er meer ruimte ontstaat voor meer kabels. Op deze manier kunnen er meer kabels netjes uit het zicht weggewerkt worden.
Gebruiksgemak is erg belangrijk voor Vogel’s. Dankzij de juiste bevestigingsmaterialen die worden meegeleverd, wordt het ophangen van de muursteun nog gemakkelijker. Maar recht ophangen kan nog een uitdaging zijn. Om de consument hierbij te helpen heeft Vogel’s een oplossing bedacht: bij de FLAT en TILT modellen binnen de THIN serie is een kleine waterpas aangebracht, bij de volledig draaibare muursteunen wordt de waterpas apart geleverd. Dankzij de waterpas wordt recht ophangen nu een gemakkelijke taak.

THIN 550
Dankzij de juiste aanpassingen mogen de muursteunen uit de nieuwe THIN serie stuk voor stuk gezien worden als nieuwe producten, gebaseerd op een bestaande serie muursteunen die zeer succesvol is gebleken. Maar naast de bekende modellen is er ook nieuw model aan de serie toegevoegd: THIN 550. Deze steun is geschikt voor het zware werk en kan met gemak tot 70 kg strak aan de muur laten hangen. De THIN 550 is geschikt voor schermen tot maximaal 100”. De dubbele arm zorgt voor stabiliteit en laat het scherm 2x 60° draaien en tot maar liefst 53 cm van de muur af hangen.

Eén geheel met de omgeving
Ook de nieuwe THIN serie van Vogel’s is speciaal ontworpen om een flat screen-tv er fantastisch uit te laten zien en met slechts minimale ruimte tussen de muur en de tv, is de TV-muurbeugel vrijwel onzichtbaar voor het oog. Het uiteindelijke doel van een ultradunne tv is dat deze één geheel vormt met de omgeving. Dat is mogelijk met de THIN serie van Vogel’s.