Sonoro introduceert nieuwe radio

Sonoro introduceert nieuwe radio

Sonoro presenteert de sonoroHIFI. Met deze radio u kunt genieten van pure, kamervullende muziek. Het design van de sonoroHIFI is anders dan anders, waarmee het merk hoopt een bijzondere muzikale revolutie op het gebied van compacte, hoogwaardige audiosystemen teweeg te brengen.

Het designteam van Sonoro, gevestigd in Duitsland, heeft grondig onderzoek gedaan naar de perfecte combinatie van verschillende elementen en komt nu met de sonoroHIFI als resultaat. Dit hoogwaardige muzieksysteem heeft echt alles: een uitstekend ontwerp, geavanceerde technologie en krachtige, efficiënte luidsprekers. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt de sonoroHIFI de ultieme belichaming van goede prestaties en een prachtige akoestiek. De sonoroHIFI verlegt de grenzen van entertainment met een krachtig, kristalhelder geluid waarin elk detail van de muziek naar voren komt. De sonoroHIFI is voorzien van een hoogwaardig, drieweg stereosysteem. De volledig geïntegreerde behuizing met lage resonantie heeft aan weerszijden een subwoofer van 6,5” voor minimale vibratie en vervorming.
Bovendien is het apparaat door de hoogwaardige materialen ook een genot voor designliefhebbers. Het design is spectaculair te noemen: door het audiosysteem op een voetstandaard te plaatsen wordt de sonoroHIFI direct een echte musthave voor elke woonkamer.

Ontspan door te luisteren naar uw favoriete muziek, via bluetooth of DAB+. Maar kom ook volledig tot rust met de vooraf geïnstalleerde soundtracks voor meditatie en ontspanning. De sonoroHIFI is binnenkort leverbaar en verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.