Over ons

Havoned is selecteur en adviseur van merken: we selecteren de beste
merken en geven u graag advies.

Havoned
bestaat 25 jaar!

Havoned bestaat 25 jaar en dat vieren we! Opgericht in 1994 als onafhankelijk importeur is Havoned vanaf dag één met veel passie op zoek gegaan naar producten die ertoe doen. Wij zijn expert op het gebied van audio, video en bijbehorende accessoires. En deze kennis passen we elke dag weer toe. We zijn kieskeurig wanneer we overwegen een merk op te nemen in ons assortiment.

 

Havoned doet echter meer dan selecteren en distribueren. Met onze persoonlijke aanpak, service en ondersteuning op het gebied van marketing proberen we een positieve bijdrage te leveren aan de omzet van onze klanten. Het overbrengen van de passie voor onze producten, stelt u in staat klanten goed te adviseren en te enthousiasmeren. Want dat is waar het uiteindelijk om draait: de beleving van de consument.

 

De afgelopen 25 jaar hebben we veel geleerd en met de markt meebewogen. Maar altijd met veel plezier. Samen met leveranciers en klanten hebben we veel consumenten blij gemaakt. Dit blijft ons streven voor de komende 25 jaar: hoogwaardige, vernieuwende producten met passie op de markt brengen.