Test: Oehlbach XXL DAC Ultra

Test: Oehlbach XXL DAC Ultra

Havoned Nieuwsbrief maart 2015 – Tijdens de vorige Huisshow introduceerde Oehlbach een hele reeks accessoires voor de headphone. De kennis die men heeft opgedaan tijdens het fabriceren van kabels heeft men gebruikt bij de ontwikkeling van de accessoires voor headphones. Hierdoor is een kwalitatief hoogwaardig en nieuw assortiment ontstaan.

“Een logische stap,” volgens Peter van Ginkel,” Tegenwoordig worden er veel dure headphones aangeschaft en die wil je natuurlijk nog beter laten klinken,  mooi houden of nog mooier maken. Reden genoeg om daar een complete lijn voor te ontwerpen zoals extra kabels, reservekabels, verlengkabels en gekleurde kabels om de headphone te personaliseren. Daarnaast biedt Oehlbach ook opbergcases, headphone stands en een DAC.”

Naar aanleiding van deze introductie is de XXL DAC ultra getest. De resultaten van de test van deze hoofdtelefoonversterker met ingebouwde DA-converters kunt u deze maand lezen in het muziekblad Soundz (voorheen Muziek.nl). Wilt u direct weten wat de resultaten zijn van deze test? Klik dan hier! 
Meer informatie over het product vindt u op de website van Oehlbach: http://www.oehlbach.com/nl/home-hifi/elektronic/xxl®-dac-ultra.