Nieuw van Sonoro

Nieuw van Sonoro

Sonoro is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van het bestaande assortiment. Zo introduceert het merk de sonoroMUSIC Internet Radio App. En dat is niet het enige; er zijn tevens nieuwe kleuren radio’s aan het assortiment toegevoegd die helemaal aansluiten op de huidige trends.

sonoroMUSIC Internet Radio App  
Met de sonoroMUSIC Internet Radio App biedt Sonoro de luisteraar meer dan 80.000 gratis radiostations van over de hele wereld binnen handbereik. Vind en bewaar favoriete radiostations, genres en artiesten om er altijd en overal van te kunnen genieten. Met sonoroMUSIC kunnen luisteraars een lijst met persoonlijke favoriete samenstellen. De app is gemakkelijk in gebruik en bevat een aantal leuke features waarmee elke muzieksysteem (niet alleen die van Sonoro) in combinatie met bluetooth of Chromecast Audio omgetoverd wordt in een multifunctioneel audio systeem.

SonoroCD2 in nieuwe, zomerse kleuren
De SonoroCD2 is de opvolger van de SonoroCD. In combinatie met de exclusieve SonoroLIGHT module (optioneel) kunt u de sonoroCD2 ook gebruiken als wake up light. Dankzij deze innovatieve lichtondersteuning wordt u door het licht van uw eigen nachtlamp gewekt. De nachtlamp begint zacht te schijnen en gaat steeds feller aan. Net zoals een zonsopkomst dat doet, maar dan op het moment dat u het wenst. U wordt dan niet alleen natuurlijk en rustig wakker, maar ook stapt u met een fitter gevoel uit bed.
De SonoroCD2 is naast de bekende kleuren nu ook tijdelijk verkrijgbaar in de trendy, zomerse kleuren mint green en soft pink.