Jamo

Design speakers van Jamo

De producten van Jamo worden wereldwijd in meer dan 80 landen verkocht. Sinds 1968 staat Jamo bekend als vooraanstaand merk afkomstig uit de Deense audio-industrie.
Nog altijd concentreert Jamo zich op stijl, eenvoud en functionaliteit wanneer het gaat om het ontwerpen en creëren van speakers, home cinema sets en subwoofers voor zowel privé- als commerciële doeleinden.

De speakerssets en subwoofers van Jamo worden geïntegreerd in verschillende omgevingen, daarbij wordt er rekening gehouden met de verschillende manieren waarop men over de hele wereld naar muziek luistert.

Deens design en geluid
De audioproducten van Jamo worden ontwikkeld vanuit de Deense traditie: design op een stijlvolle manier, eenvoudig maar functioneel. De speakers van Jamo zijn daardoor moeiteloos te integreren in vrijwel iedere huiskamer. Omdat het assortiment van Jamo uitgebreid en zeer compleet is, weet iedere audioliefhebber een speaker/ home-cinemaset van Jamo te vinden die volledig aan de wensen voldoet. Jamo luidsprekers en subwoofers hebben hun wereldwijde bekendheid te danken aan het typisch “Deense geluid” dat zij produceren. Heldere, open klanken die een samenhangend geheel vormen en muzikaal van aard zijn.

Meer informatie vind u op de site van Jamo.