Magnat introduceert Magnasphere

Magnat introduceert Magnasphere

Magnat introduceert een nieuwe lijn speakers: Magnasphere. Dit hoogwaardige draadloze luidsprekersysteem is multi-inzetbaar in meerdere ruimten en bestaat uit een set mooi vormgegeven staanders en een set boekenplank speakers.

De volledig actieve stereo luidsprekercomponenten uit de serie Magnasphere worden geleverd met een afzonderlijke zender, de zogenaamde TX11. De speakers zijn voorzien van een digitaal draadloos systeem dat goed bestand is tegen interferentie. Deze zender fungeert als interface: het ontvangt analoge en digitale signalen en zendt deze draadloos door naar de Magnasphere luidsprekers in hoogwaardige kwaliteit. De set speakers is voorzien van de hoogste kwaliteit bluetooth om de beste wireless streaming kwaliteit te garanderen. De zender (TX11) kan ook verbonden worden met een PC via USB, waardoor dit component functioneert als externe geluidskaart.

De speakers zijn bovendien multi-room inzetbaar en dat betekent dat er maximaal 3 luidsprekerruimtes gedefinieerd kunnen worden, waarbij de geluidsbron bij elke zone apart geselecteerd kan worden. Daarbij kan het ook nog handig zijn dat verschillende speakers bij verschillende ruimtes ingedeeld kunnen worden. Met de speciale afstandsbediening, die tevens erg solide is, kunnen alle functies van de Magnasphere luidspreker gemakkelijk worden bediend.
De diverse componenten met hun authentieke, akoestische prestaties zijn natuurlijk speciaal ontworpen voor geluidsliefhebbers. Niet alleen wordt er innovatieve technologie gebruikt, maar Magnasphere is ook eenvoudig te bedienen en het ziet er stijlvol uit: de elegante behuizing onderscheidt zich door de mat gelakte oppervlakken en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.