Magnat en Vogel’s vallen in de prijzen!

Magnat en Vogel’s vallen in de prijzen!

Havoned Nieuwsbrief december 2014 – De afgelopen weken hebben de lezers van het blad Digital Movie mogen stemmen voor de Digital Movie Awards 2014 – 2015 op de beste producten in diverse categorieën. De uitslag is positief uitgevallen voor Magnat en Vogel’s. Havoned heeft voor maar liefst twee producten een Award in ontvangst mogen nemen.

In de categorie Soundbase is een product van Magnat als winnaar uitgeroepen: Magnat Sounddeck 200. En het oordeel van de jury klinkt lovend: ‘Lezers en redactie van Digital Movie kennen, gezien de aanwezigheid van de benodigde decoders voor imponerende bioscoopgeluid, de ruimtelijk en toch natuurlijke weergave, de klankkwaliteit die in stereo en ook draadloos bij bluetooth met aptX wordt bereikt en de moeiteloze aansluiting via hdmi de Award voor de Soundbase van het jaar toe aan de Magnat Sounddeck 200’.

Maar niet alleen het merkt Magnat is  in de prijzen gevallen. De winnaar van de  Digital Movie Awards 2014-2015  in de categorie Accessoire is geworden: Vogel’s DesignMount! Het oordeel van de jury liegt er niet om:‘Natuurlijk heeft de strakke, tijdloze vormgeving een belangrijke rol gespeeld. Het zijn vooral de gebruikte materialen, de overtuigende stabiliteit gekoppeld aan een grote mate van bewegingsvrijheid en de fraaie wijze waarop kabels aan het oog worden onttrokken waarom de lezers en de redactie van Digital Movie de Award voor de Accessoire van het jaar toekennen aan de Vogel’s DesignMount’

Voor het winnen van de Digital Movie Awards 2014 – 2015 heeft Havoned, naast de mooie erkenning van de toegevoegde waarden van deze producten, twee Awards met de bijbehorende oorkondes in ontvangst mogen nemen.