Leg deze zomer vast in 360°

Leg deze zomer vast in 360°

Hoe geweldig zou het zijn als je deze zomer je mooiste momenten vast kunt leggen in 360° en daarna telkens opnieuw kunt beleven in Virtual Reality? Leg de zomer van 2017 op een unieke manier vast met de 360fly. Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Klik dan hier.

In de zomer genieten we zo veel mogelijk van het mooie weer. We gaan naar het strand om te relaxen of te zwemmen, we gaan skaten, varen of duiken. Hoe leuk zou het zijn om dat allemaal in 360 graden vast te leggen? Met de 360 graden camera van 360fly is dat mogelijk. En met de handige accessoires wordt het nog gemakkelijker om de meest spectaculaire beelden vast te leggen.

360fly Floating Handgrip: deze multifunctionele handgreep voor de 360fly-camera heeft een aanpasbaar drijfvermogen, zodat je onder èn boven water 360°-video’s kunt maken.
De handgreep past op de 360fly Action camera-adapter. Handig: pas het drijfvermogen aan door de handgreep  met meer of minder water te vullen.
De Floating Handgrip is ideaal voor gebruik op de boot of bij het vissen, snorkelen, duiken, op het strand, enz.

360fly Tripod Grip is een statiefhandgreep. Zet je 360fly in een handomdraai op een statief met de Tripod Grip zodat je stabiele opnamen kunt maken. Deze handige accessoire van 360fly is voorzien van een comfortabele, rubberen handgreep en je kunt de magnetische poten in een handomdraai in- en uitklappen. Ideaal voor gebruik bij allerlei activiteiten zoals bijvoorbeeld skaten of skateboarden.

360fly POV Pole: zet de 360fly met de POV Pole in de perfecte positie en maak energieke foto’s en video’s vanuit een nieuw perspectief. De POV Pole van 360fly is een lichtgewicht ontwerp in zakformaat en heeft een maximale lengte van 914 mm. Deze accessoire is ideaal voor het maken van opnames tijdens het skiën, surfen, skateboarden, maar ook handig voor het vastleggen van je favoriete zanger tijdens een concert.